1 peruna
2 keltasipulia
2 purjosipulia
5 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
2 tl raastettua inkivääriä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
1 rkl rypsiöljyä
¼ tl suolaa
Päälle
4 tl raastettua sitruunankuorta

1. Kuori ja paloittele peruna ja keltasipulit. Puhdista purjot ja paloittele valkoiset osat. Hienonna vihreät osat.
2. Keitä perunat ja purjon valkoiset osat kasvisliemikuutiolla maustetussa kiehuvassa vedessä kypsäksi. Lisää joukkoon raastettu inkivääri ja soseuta. Lisää kookosmaito ja kuumenna
kiehuvaksi, älä enää keitä.
3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota purjon vihreät osat pehmeiksi. Mausta suolalla. Ripottele valmiiden keittoannosten päälle. Raasta päälle sitruunankuorta.

 

4 annosta
Valmistusaika 35 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 300 kcal
  • hiilihydraatteja 10 g
  • rasvaa 26 g (tyydyttynyt 20 g, yksittäistyydyttymätön 3 g, monityydyttymätön 2 g)
  • proteiinia 5 g
  • kuitua 3 g
  • suolaa 1 %