Mango raikastaa kevään kauneimman kakun. Rakenne ei kananmunaa kaipaa.

5 dl vehnäjauhoja
1rkl soijajauhetta
1rkl maissijauhoja
2 tl leivinjauhetta
150 g maidotonta kasvislevitettä
1 1/2 dl agave-siirappia tai tummaa sokeria
1 1/2 prk lasten mangososetta (Piltti)
3 1/2 dl soijamaitoa
Päällinen
75 g pehmeää maidotonta kasvislevitettä
1 1/4 dl tomusokeria
noin 3/4 dl maissijauhoja
1 1/2 prk lasten mangososetta (Piltti)

1. Kuumenna 175 asteeseen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Sulata levite, lisää joukkoon siirappi ja mangosose. Lisää kuvien ainesten joukkoon. Lisää lopuksi soijamaito ja sekoita hyvin.

2. Voitele irtopohjainen kakkuvuoka ja ripottele pinnalle esimerkiksi kookoshiutaleita. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Jäähdytä kakku kunnolla ennen kuorruttamista. Sekoita kaikki päällyksen ainekset keskenään ja levitä kakun päälle. Koristele hedelmillä ja syötävillä kukilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

16 annosta
Valmistusaika 60 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa
energiaa 285 kcal
hiilihydraatteja 46 g
rasvaa 9 g
proteiinia 3 g
kuitua 3 g
suolaa 0,5 %

Sisältö jatkuu mainoksen alla