Mitä enemmän väriä, sitä enemmän vitamiineja ja antioksidantteja.

KAHDEKSALLE
Yksi annos 80 kcal, gluteeniton, maidoton, laktoositon, munaton

400 g pensaspapuja
1 silputtu punasipuli
1 silputtu punainen chilipalko
1 dl hienonnettua persiljaa
2-3 valkosipulinkynttä
3-4 rkl sitruunan mehua
ripaus suolaa
4 rkl rypsiöljyä

1. Keitä pavut vähässä vedessä ja jäähdytä ne.
2. Lisää joukkoon silputtu punasipuli, siemenetön chilipalko ja persilja.
3. Murskaa valkosipulinkynnet sitruunan mehuun ja sekoita joukkoon öljy.
4. Kaada seos papujen päälle, sekoita varovasti ja anna marinoitua kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pavut säilyvät jääkaapissa 2-4 päivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VINKKI

• Voit marinoida pavut myös kuumina ja tarjoilla ne lämpimänä lisukkeena.

• Maut ehtivät imeytyä papuihin paremmin, jos marinoit ne puoli vuorokautta ennen tarjoilua.

• Voit korvata chilin punaisella paprikalla.

• Koristele ohuesti leikatuilla sitruunan kuorisuikaleilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla