4 dl maitoa (tai viljamaitoa, johon on lisätty kalsiumia)
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2 kananmunaa
¼ tl suolaa
2 rkl sokeria
(1–2 tl kardemummaa)
3 dl mustikoita tai muita marjoja
2 rkl pullomargariinia paistamiseen

1. Sekoita jauhot maitoon, lisää suola ja sokeri ja anna turvota parikymmentä minuuttia.
2. Lisää munat, sekoita hyvin ja lisää marjat (marjat voi myös lisätä pannulle, kun olet kaatanut taikinaa lettupannun syvennyksiin).
3. Paista taikinasta lettuja pinnoitetulla pannulla ja tarjoa marjojen tai jogurtin ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.
 

Kokeile myös näitä reseptejä:

Mustikka-talkkunapiimä

Marjamuffini

Vihreä kesäkeitto

4 annosta (24 kpl)
Valmistusaika 35 minuuttia

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 280 kcal
  • hiilihydraatteja 32 g
  • rasvaa 12 g (tyydyttynyt 2 g)
  • proteiinia 10 g

  • kuitua 3 g
  • suolaa 0,3 %