Panna cottaa on helppo muunnella erilaisilla marjoilla ja hedelmillä.

NELJÄLLE
Yksi annos 213 kcal, gluteeniton, laktoositon, munaton

1 dl laktoositonta maitojuomaa
½ dl sokeria
½ vaniljatanko halkaistuna
4 liotettua liivatetta
5 dl laktoositonta luonnonjogurttia

Lisäksi
4 tuoretta viikunaa
4 passion-hedelmää
2 rkl juoksevaa hunajaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Kiehauta maitojuoma, sokeri ja vaniljatanko. Poista vaniljatanko ja lisää liivatteet. Sekoita joukkoon jogurtti ja kaada seos kelmulla vuorattuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin.
2. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
3. Paloittele viikunat ja valele ne hunajalla. Anna mehustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. Lusikoi passion-hedelmät tarjoilulautasille, kumoa panna cottat hedelmämassan päälle ja koristele viikunoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VINKKI

• Halkaise maidossa kiehahtanut vaniljatanko, raaputa tangon sisäpuolelta pienet vaniljansiemenet ja sekoita jogurtin joukkoon.

• Pienet jogurttipurkit toimivat oivasti annosvuokina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla