4–8 salaatinlehteä
1 dl rucolasalaattia
1–2 tomaattia
1 pieni punasipuli
4 kurpitsansiemensämpylää (tarvittaessa maidotonta)
200 g kiinteää tofua
1 rkl rypsiöljyä
veitsenkärjellinen suolaa
¼–½ tl currya
4 tl vähäsuolaista ketsuppia
4 tl sinappia

1. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet, kuori ja viipaloi sipuli, viipaloi tomaatti.
2. Viipaloi tofu ja paista pannulla öljyssä, mausta currylla ja ripauksella suolaa.

3. Lämmitä halkaistut sämpylät leivänpaahtimessa tai uunissa, sivele niihin ketsuppia ja sinappia, lisää väliin vihannekset sekä tofu ja tarjoa heti. 



4 annosta
Valmistusaika 15 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 225 kcal
  • hiilihydraatteja 28 g
  • rasvaa 8 g (tyydyttynyt1 g, yksittäistyydyttymätön 3 g, monityydyttymätön 4)
  • proteiinia 10 g
  • kuitua 5 g
  • suolaa 0,6 %