Ota toinenkin kuppi kahvia, se kannattaa.

Diabetesriskiään voi pienentää juomalla muutaman lisäkupillisen kahvia päivittäin, Harvardin yliopiston tutkimus osoittaa. Kahvinjuontiaan lisäävien diabetesriski pienenee riippumatta siitä miten paljon he kahvittelivat aiemmin.

Tutkijoiden tulokset perustuvat kolmen suuren terveystutkimuksen aineistoihin ja yhteensä yli 130 000 naisen ja miehen aineistoihin. Osallistujilta kysyttiin elintavoista ja mm. kahvinjuonnista 2–4 vuoden välein 20 vuoden ajan.

Kun tiedot seurantojen ajalta yhdistettiin, riski sairastua diabetekseen seuraavan neljän vuoden aikana oli 11 prosenttia pienempi osallistujilla, jotka olivat lisänneet kahvinjuontiaan noin 1–2 kupillisella. Diabetesriski puolestaan suureni osallistujilla, jotka olivat vähentäneet kahvinjuontia kyselykertojen välillä, tulokset osoittivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pienimmässä diabetesvaarassa olivat miehet ja naiset, jotka joivat yli kolme kupillista joka päivä halki kaksikymmenvuotisen seurannan. Verrattuna alle kupillisen päivässä juoviin heidän diabetesriskinsä oli 37 prosenttia pienempi. Teen juominen ei vaikuttanut diabetesriskiin kuten ei myöskään kofeiiniton kahvi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aiemmin on todettu kahvinjuonnin vähentävän myös riskiä dementiaan ja Parkinsonin tautiin sekä suojaavan sydäntä.

Uusi tutkimustulos julkaistiin arvostetussa Diabetologia-lehdessä.

Lähde: Duodecim

Lue lisää Kahvi on terveysjuoma, joka ei sovi kaikille

4–5 kuppia päivässä

Kohtuullinen kahvin juonti ei uusien tutkimusten mukaan näytä lisäävän sydämen rytmihäiriöitä terveillä eikä sydänpotilailla.

Sen sijaan tiedetään, että pannukahvi nostaa haitallista veren LDL-kolesterolipitoisuutta, joka lisää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Kohtuullinen suodatinkahvin juonti eli noin 4–5 kuppia päivässä sen sijaan jopa suojaa sydäntä ja verisuonia. Hyvää sydämelle on myös espresso, vaikka se nostaa kolesterolia vähän enemmän kuin suodatinkahvi mutta sitä juodaan vastaavasti vähemmän.

Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokerilla, prosessoiduilla kasvirasvoilla (margariini, kasvirasvakerma jne...) ja rasvattomilla sokeririkkailla maitotaloustuotteilla. Ja mikä on lopputulos?

 

JATKUVA VERENSOKERIN HEITTELY

 

Lisäksi aliravitsemus aiheuttaa sairauksia:

 

lihavuusepidemia

diabetesepidemia

osteoporoosin jatkuva kasvu

autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu

vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu

psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu

suolistosairauksien jatkuva kasvu

allergioiden jatkuva lisääntyminen

neurologisten sairauksien jatkuva kasvu

jne...

 

Suurin osa suomalaisista kuvittelee, että ravinnolla ei ole mitään merkitystä ja vielä harvempaa edes kiinnostaa. Esim. aivot ovat 70% rasvaa ja tarvitsevat hyviä rasvoja joka päivä. Prosessoidussa kasvirasvassa (margariini, kasvirasvakerma jne...) EI ole mitään hyvää rasvaa aivoille eikä muuallekkaan elimistöllemme, päinvastoin. Aikuisen rasvantarve on n. 50-100 grammaa päivässä. Ravinnolla on keskeinen merkitys psyykkiseen ja fyysiseen olotilaan ja terveyteen, joten EI ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

 

"Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana."

 

Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

 

 

Yle uutisoi 31.3.2014, että 10 vuoden päästä arvellaan II-tyypin diabeetikoita olevan tuplasti enemmän kuin nyt eli n. 1 000 000. Haastatteli jotain THL:n korruptoitunutta henkilöä ja diabetesliiton lihavaa tiedottajaa.

 

II-tyypin diabetes on täysin estettävissä ja jo sairastuneet pääsevät oireistaan ja lääkityksestä, mutta ei Puskan uskonnon leipä, margariini ja rasvaton maito ruokavaliolla, jota on harjoitettu liian kauan ja ollaan saatu  lähes koko kansa sairaaksi.

 

Maailman vauraimmassa maassa syödään ala-arvoista ruokaa myös päiväkodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Länsimainen lääketiede ei suostu ottamaan ravitsemusta terveydenhoidon osaksi. Ruokapyramideilla ei tehdä mitään, jos ei konkretiaa ravitsemuksesta saada toiminnan tasolle. 

 

Miksi media ei tee mitään?

 

Pullamössömedia ei uskalla kirjoittaa totuuksia? Pelätäänkö että mainostajat häipyvät? Vai mitä pelätään? Eihän lehdet elä lehtien myynnillä, vaan mainoksilla.

 

Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin elimistö polttaa rasvaa energiaksi. Ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä. Ja ennenkaikkea verensokeri pysyy tasaisena. Kokeile ja hämmästy.

 

DIABETEKSEN RUOKAVALIOHOITO

 

http://www.anttiheikkila.com/blogi/diabeteksen-ruokavaliohoito/

 

Muitakin kirjoja löytyy. Ihan kirjastosta. Ei maksa mitään. Voi ostaa omaksikin ja lainata kaikille kavereillekkin. Toki rahansa voi säästää lääkäreihin ja lääkkeisiin.

 

 

 

D-vitamiinin puutos lisää riskiä sairastua myös II-tyypin diabetekseen.

 

Tämänkin uuden tutkimuksen mukaan seerumin D-vitamiinitasolla on vaikutusta glukoosinsietoon ja insuliiniresistenssiin. Robert Heaney on maailman kokeneimpia ja arvostetuimpia kalsium- ja D-vitamiinitutkijoita. Hänen mukaansa riittävä D-vitamiini parantaa insuliiniherkkyyttä. Elimistön D-vitamiinitaso, joka täytyy saavuttaa insuliiniherkkyyden parantamiseksi, on vähintään 80 nmol/l: 

 

"the results suggest that a level of at least 32 ng/ml (80 nmol/L) must be achieved to ensure small but useful improvements in both blood sugar control and blood pressure." 

 

Viralliset suomalaiset suositukset eivät tämän tason saavuttamiseksi riitä.

 

http://www.creighton.edu/publicrelations/newscenter/news/2013/june2013/june62013/heaneygrassroots060613/

 

D-vitamiinin puute lisää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. 

 

http://www.clinicalnutritionjournal.com/article/S0261-5614(11)00232-9/abstract

 

Tyypin 2 diabetesta sairastavien naisten mieliala kohoaa ja kohonnut verenpaine ja paino alenevat puolessa vuodessa, kun heidän seeruminsa D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) nostetaan D-vitamiinilisällä vähintään 95 nanomooliin litrassa (nmol/l), ilmenee uudesta tutkimuksesta. Siinä annettiin D-vitamiinia 175 µg päivää kohti, jolloin S-D-25 nousi 50:sta 95:een. Suomalaisten pitoisuus on keskimäärin alle 50 nmol/l.

 

http://www.sciencedaily.com/releases/2013/06/130625091841.htm

 

Kun D-vitamiinin pitoisuus seerumissa ylittää 82,5 nmol/l, vähenee tyypin 2 diabeteksen riski 25–40 %, ilmenee uudesta amerikkalaisesta tutkimuksesta.

 

http://care.diabetesjournals.org/content/35/3/565.abstract?sid=401fa1ed-ed3a-41ed-817a-de2e3ac125a3

 

D-vitamiinin puute lisää lasten diabetesta Suomessa.

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/diabetes.htm

 

Joka on ollut tiedossa yli 10 vuotta.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla