Katso mitä teologi-terapeutti Tommy Hellsten vastaa.

 

Meri tuoksuu. Espressokeitin porisee purjeveneen keittiössä ja kaasuliedellä odottaa lämmin maito. Moottori on auttanut Valpurin Porvoosta Haikon selälle, josta on vielä matkaa avovesille. Menestyskirjailija Tommy Hellsten on elementissään.

Nyt on juuri oikea hetki ja hän on juuri oikea henkilö vastaamaan kaikkia naisia mietityttävään kysymykseen: Kuinka naisen kannattaa puhua miehelle, että mies kuulee?

on teologi, terapeutti ja kouluttaja.

Kirjoittanut useita menestyskirjoja elämäntaidoista. Esikoiskirja, Virtahepo olohuoneessa (1991), käsitteli riippuvuuksia, sitä seurasivat mm. Ihminen tavattavissa (1996) ja Saat sen mistä luovut (2001). Kirjoja on käännetty 15 kielelle.

Työn alla on ensi talvena ilmestyvä kirja, jota Hellsten pitää pääteoksenaan.

Naimisissa terapeutti Carita Hellstenin kanssa. Asuu Sipoossa. Edellisestä avioliitosta kolme aikuista lasta, lapsenlapsia kolme.

Hellsten on kehittänyt Ihminen tavattavissa –ohjelman ja tarjoaa valmennusta ja mentorointia sekä yksityisille ihmisille että yrityksille.

Säveltäjä ja tuottaja Leri Leskinen keskittyy ennen tärkeää esiintymistä hengittämiseen. Videolla Leri kertoo tärkeät rituaalinsa ennen h-hetkeä.

Mikä luovassa työssä on kaikkein vaikeinta?  Entä mikä on muusikon suurinta herkkua viikonloppuisin? Lue Hyvä terveys 5/18!

Muistathan, että tilaajana voit lukea lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys

Vanhempi saa tyriä ja töppäillä, olla epäoikeudenmukainenkin. Täydellisyyttä ei kannata tavoitella, muistuttaa lastenpsykiatri.

Lue myös, miksi hulluttelu on Jari Sinkkosen mielestä tärkeää.

Muistathan, että tilaajana voi lukea Hyvä terveys -lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys/