Katso mitä teologi-terapeutti Tommy Hellsten vastaa.

 

Meri tuoksuu. Espressokeitin porisee purjeveneen keittiössä ja kaasuliedellä odottaa lämmin maito. Moottori on auttanut Valpurin Porvoosta Haikon selälle, josta on vielä matkaa avovesille. Menestyskirjailija Tommy Hellsten on elementissään.

Nyt on juuri oikea hetki ja hän on juuri oikea henkilö vastaamaan kaikkia naisia mietityttävään kysymykseen: Kuinka naisen kannattaa puhua miehelle, että mies kuulee?

on teologi, terapeutti ja kouluttaja.

Kirjoittanut useita menestyskirjoja elämäntaidoista. Esikoiskirja, Virtahepo olohuoneessa (1991), käsitteli riippuvuuksia, sitä seurasivat mm. Ihminen tavattavissa (1996) ja Saat sen mistä luovut (2001). Kirjoja on käännetty 15 kielelle.

Työn alla on ensi talvena ilmestyvä kirja, jota Hellsten pitää pääteoksenaan.

Naimisissa terapeutti Carita Hellstenin kanssa. Asuu Sipoossa. Edellisestä avioliitosta kolme aikuista lasta, lapsenlapsia kolme.

Hellsten on kehittänyt Ihminen tavattavissa –ohjelman ja tarjoaa valmennusta ja mentorointia sekä yksityisille ihmisille että yrityksille.

Laulaja Irinan kanssa juttelimme mm. siitä, pitäisikö äideillä olla kotonaan oma ”man cave”, paikka jonne vetäytyä ihan omiin oloihinsa. Siis muu kuin keittiö! Entä missä Irina itse rentoutuu parhaiten?

Lue myös, miksi Irina on aina kammonnut konflikteja. Muistathan, että tilaajana voit lukea uuden lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyva-terveys.

Kumara sometusasento, "somejumi", sotkee lantion ja rintakehän keskiasennon, joka on hyvän ryhdin a ja o. Katso videolta, miten löydät sen.

Brother John

Hyvän ryhdin peruspalikat kuntoon: näin haet lantion ja rintakehän keskiasennon

”Someselkä”, ”somehartiat” tai ”someniska” (”textneck”) tulevat kaikki pyöreäselkäisyydestä. Siihen on paras ja käytännössä ainut kunnolla toimiva apu istuminen yläkroppa rennossa mutta liikeaktiivisessa, hyvässä ”seisomaryhdissä” ja jalat tuettuina istuinluista muita mikrovirtauksia juuri häiritsemättä. Tämä ihmetemppu voidaan tehdä keskiraollisella ja keinuvalla satulatuolilla joka on varmasti muotoiltu ihmisen anatomian mukaan (useimmat eivät ole).
Lue kommentti