Kun nautit marjalettujen kanssa lasillisen raikasta maitoa, puolet päivän kalsiumista on kerätty.

4 dl maitoa (tai viljamaitoa, johon on lisätty kalsiumia)
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2 kananmunaa
¼ tl suolaa
2 rkl sokeria
(1–2 tl kardemummaa)
3 dl mustikoita tai muita marjoja
2 rkl pullomargariinia paistamiseen

1. Sekoita jauhot maitoon, lisää suola ja sokeri ja anna turvota parikymmentä minuuttia.

2. Lisää munat, sekoita hyvin ja lisää marjat (marjat voi myös lisätä pannulle, kun olet kaatanut taikinaa lettupannun syvennyksiin).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Paista taikinasta lettuja pinnoitetulla pannulla ja tarjoa marjojen tai jogurtin ja hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile myös näitä reseptejä:

Mustikka-talkkunapiimä

Marjamuffini

Punainen hyytelökakku

Kalsiumia 150 mg/annos
4 annosta (24 kpl)
Valmistusaika 35 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla