Neljälle

Energiaa yhdessä annoksessa 270 kcal

puolikas kerä rollo rosso -salaattia
lehtisalaattia tai tammenlehtisalaattia
3–4 tomaattia
kurkkua
100 g kevytleipäjuustoa
salaattisipulia tai pala purjoa ja ruohosipulia
50 g saksanpähkinää rouhittuna.
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl limen tai sitruunan mehua tai omenatäysmehumehua

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1. Poista salaateista nuutuneimmat ulkolehdet. Huuhtele hyvin juoksevassa kylmässä vedessä, kuivaa ja revi suupaloiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Huuhtele ja paloittele sipulit, kurkku ja tomaatit. Paloittele leipäjuusto kuutioiksi. Sekoita salaatin perusaineet huolella.

3. Sekoita öljy ja valitsemasi mehu keskenään, voit myös lisätä sekaan pippurirouhetta.

4. Lisää saksanpähkinärouhe. Voit paahtaa osan pähkinöistä pannulla kullankeltaisiksi, myös öljyttä.

5. Valuta kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Ripottele joukkoon loppu pähkinärouhe. Koristeeksi ruohosipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla