Kuvat
Shutterstock
Oi, vauvaonnea! Meghanin ja Harryn esikoinen syntyi maanantaina.
Oi, vauvaonnea! Meghanin ja Harryn esikoinen syntyi maanantaina.

Onnelliset vanhemmat astuivat median eteen kahden päivän ikäisen esikoispoikansa kanssa.

Pieni poika lepäsi suloisesti tuoreen isän käsivarsilla, kun prinssi Harry, 34, ja Meghan Markle, 37, esittelivät esikoisensa julkisuudessa.

Pian ensiesiintymisen jälkeen paljastettiin myös vauvan nimi: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Sussexin herttuaparin vauva syntyi maanantaina aamulla. Vauvan syntymäpainoksi on kerrottu 3 260 grammaa ja syntymäajaksi 5.26 Britannian aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vauva oli kiedottu valkoiseen peittoon, ja hänellä oli päässään valkoinen neulehattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alla olevalla Twitter-tilillä näkyy, miten perhe astui ensimmäistä kertaa median eteen keskiviikkona. Meghan kertoo toimittajille ensimmäisten päivien vauvan kanssa olleen erityisiä. Hän paljastaa vauvan nukkuneen hyvin ja vaikuttavan temperamentiltaan rauhalliselta.

Brittihovissa on ollut aiemmin käytäntönä esitellä tulokkaat yleisölle ensimmäisen kerran vain joidenkin tuntien ikäisenä, mutta Harry ja Meghan kertoivat jo ennen vauvan syntymää, että he eivät aio noudattaa tätä tapaa. Sen sijaan Harry lupaili maanantaina vauvan syntymästä kertoessaan, että vauva nähdään kahden päivän ikäisenä.

Silminnähden onnellinen ja liikuttunut Harry kertoo synnytyksestä myös Harryn ja Meghanin Instagram-tilillä, jonne on satanut valtava määrä onnitteluja.

Tulokkaan viralliseksi arvonimeksi odotettiin tulevan Dumbartonin jaarli, joka on myös yksi Harryn arvonimistä. BBC:n mukaan Harry ja Meghan ovat kuitenkin päättäneet olla antamatta vauvalle virallista arvonimeä.

Mirror-lehti kertoi aiemmin toukokuussa, että Meghanin ja Harryn lapsesta tulee joko Dumbartonin jaarli tai lady Mountbatten-Windsor, mutta ei prinssiä tai prinsessaa. Lehden mukaan kuningatar Elisabet voi halutessaan vielä vaikuttaa lapsen titteliin.

Päivitetty 8.5.2019 kello 20:05. Lisätty tieto vauvan nimestä ja tittelistä.

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla