Nanna Karalahti kertoi perheenlisäyksestä somessa maanantaina. Kuva: <span class="photographer">Tuomas Selänne</span>
Nanna Karalahti kertoi perheenlisäyksestä somessa maanantaina. Kuva: Tuomas Selänne

Yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahden kauniit raskauskuvat sykähdyttävät. Myös Jere heltyi hehkuttamaan tulevaa perhettään.

Nanna ja Jere Karalahti odottavat toista lastaan. Odotusta voi seurata vaikkapa @rusinoitajataateleita -Instagram-tilillä. Tili on Nannan ja hänen lapsuudenystävänsä Nicolen yhteinen, ja siellä voi seurata naisten prinsessamekoista täyttyvää vauva-arkea. Nicolen tyttö syntyi muutama viikko sitten, Nannan tytär syntyy kesällä, tilillä kerrotaan.

 

Kaksi naista, jotka tulevat päivittämään tätä instagram-tiliä ovat parhaat ystävät Nanna ja Nicole ❤ Olemme olleet parhaita ystäviä jo teinivuosista asti. Näihin yhteisiin vuosiin on mahtunut paljon - iloa, naurua, vastoinkäymisiä, kasvukipuja ja aikuisuuteen kasvamista. Nyt meitä yhdistää kuitenkin entisestään kaksi lähekkäin syntyvää pientä prinsessaa💕 Mistä tunnistamme läheisen ystävyytemme? Silloin kun on allapäin, haluamme ensimmäisenä puhua toisillemme. Silloin kun olemme maailman onnellisimpia, haluamme jakaa sen tunteen yhdessä. Kun mietimme esimerkiksi ulkomaan matkaa ystävien kanssa, pyydämme toisiamme. Meillä on todella vahva ystävyys. Olemme tunteneet toisemme lähes 15 vuotta. Olemme juoneet tequilaa täysi-ikäisenä baaritiskillä, olemme pumpanneet rautaa yhdessä salilla, olemme antaneet oman tyynymme kun toinen on kärsinyt sydänsuruista. Olemme olleet toistemme kaasoja häissä ja jakaneet paljon onnen hetkiä elämässä. Osaamme olla sarkastisia toisiamme kohtaan ja nauramme toisillemme. Olemme olleet nyt myös raskaana yhtä aikaa, ja nyt myös olemme äitejä 💞 Nicolen pieni tyttö syntyi muutama viikko sitten. Nannan tytär syntyy kesällä. Tulemme tämän tilin kautta avaamaan meidän ajatuksia ja kokemuksia äitiydestä ja vanhemmuudesta, aidosti ja rehellisesti, vaaleanpunaisia kääreitä unohtamatta 🙉💞🎀🍼 Luvassa siis YSTÄVYYTTÄ, TYTTÖVAUVOJA, PRINSESSAJUTTUJA, mutta myös tuleva isoveli, Jax tulee varmasti näkymään omalta osaltaan sivustolla tasapainottamassa liiallista hömpötystä 💕 Tervetuloa mukaan seuraamaan! Voitte myös antaa vinkkejä mistä kaikesta haluaisitte kuulla 🎀 #rusinoitajataateleita #tyttöjenjuttuja #babygirls #friendshipgoals #hattaraajavaahtokarkkeja

A post shared by Rusinoita & Taateleita (@rusinoitajataateleita) on

 

 Nanna kertoo olevansa todella fiiliksissä siitä, että hänen esikoisensa Jax, kohta kaksi, saa sisaruksen.

Omalla Instagram-tilillään Nanna kertoo, että hänen pienestä pojastaan tulee isoveli ja he saavat elämäänsä uuden opettajan, ainutlaatuisen tytön.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Jere innostui kertomaan Instagramissa rakastavansa perhettään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla