Pysyvää painonhallintaa tavoitteleva Raakel Lignell ei uskalla avata karkkipussia. Ravintotieteilijä Patrik Borg tietää, miksi ei ehkä kannatakaan.

Makeanhimo on yksi peikko, joka vaanii laihduttajaa. Myös Raakel Lignell tietää, miten yhden karkin nappaaminen päättyy siihen, että koko pussi on tyhjä ja olo kamala.

Alussa Raakel ei syönyt lainkaan herkkuja, koska hän pelkäsi repsahduksia. Silti yksi rakkaus ei lähtenyt viereltä edes tiukimpina laihdutusaikoina.

-  Tummaa suklaata olen syönyt koko ajan vähän, se on kuulunut elämään, mutta sen syöminen ei olekaan koskaan lähtenyt käsistä, Raakel huomauttaa.

Ravintotietelijä Patrik Borgin mielestä tämä on täysin loogista. Hän kertoo videolla, miksi joku herkku aina sekoittaa syöjänsä pään ja joku ei tee sitä koskaan.

Raxun lempireseptit ja jumpat löydät täältä.

Näyttelijä Krista Kosonen pitää itseään epäromanttisena ihmisenä. Jos ei suuria rakkauden tekoja, niin ainakin helliä sanoja.

Lue myös Kristan haastattelu: 

Uutisankkuri Peteri Nyman paljastaa, missä puuhassa hän loistaa – ja missä taas riittäisi opeteltavaa. Jos vaan kiinnostusta riittäisi.