Pysyvää painonhallintaa tavoitteleva Raakel Lignell ei uskalla avata karkkipussia. Ravintotieteilijä Patrik Borg tietää, miksi ei ehkä kannatakaan.

Makeanhimo on yksi peikko, joka vaanii laihduttajaa. Myös Raakel Lignell tietää, miten yhden karkin nappaaminen päättyy siihen, että koko pussi on tyhjä ja olo kamala.

Alussa Raakel ei syönyt lainkaan herkkuja, koska hän pelkäsi repsahduksia. Silti yksi rakkaus ei lähtenyt viereltä edes tiukimpina laihdutusaikoina.

-  Tummaa suklaata olen syönyt koko ajan vähän, se on kuulunut elämään, mutta sen syöminen ei olekaan koskaan lähtenyt käsistä, Raakel huomauttaa.

Ravintotietelijä Patrik Borgin mielestä tämä on täysin loogista. Hän kertoo videolla, miksi joku herkku aina sekoittaa syöjänsä pään ja joku ei tee sitä koskaan.

Raxun lempireseptit ja jumpat löydät täältä.

Laulaja Irinan kanssa juttelimme mm. siitä, pitäisikö äideillä olla kotonaan oma ”man cave”, paikka jonne vetäytyä ihan omiin oloihinsa. Siis muu kuin keittiö! Entä missä Irina itse rentoutuu parhaiten?

Lue myös, miksi Irina on aina kammonnut konflikteja. Muistathan, että tilaajana voit lukea uuden lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyva-terveys.

Kumara sometusasento, "somejumi", sotkee lantion ja rintakehän keskiasennon, joka on hyvän ryhdin a ja o. Katso videolta, miten löydät sen.

Brother John

Hyvän ryhdin peruspalikat kuntoon: näin haet lantion ja rintakehän keskiasennon

”Someselkä”, ”somehartiat” tai ”someniska” (”textneck”) tulevat kaikki pyöreäselkäisyydestä. Siihen on paras ja käytännössä ainut kunnolla toimiva apu istuminen yläkroppa rennossa mutta liikeaktiivisessa, hyvässä ”seisomaryhdissä” ja jalat tuettuina istuinluista muita mikrovirtauksia juuri häiritsemättä. Tämä ihmetemppu voidaan tehdä keskiraollisella ja keinuvalla satulatuolilla joka on varmasti muotoiltu ihmisen anatomian mukaan (useimmat eivät ole).
Lue kommentti