Raakel Lignell karisti 50 kiloa, koska halusi voida paremmin. Ravintotieteilijä Patrik Borg kertoo, miksi silloin onnistuu.

Ravintotieteilijä Patrik Borg on kohdannut paljon ihmisiä, jotka haluavat laihtua, jotta he tulisivat onnellisemmiksi.

- Oikeasti asia on niin päin, että ihmiset, jotka keskittyvät elintapamuutoksiin ja ratkaisuihin, jotka tuovat onnea, laihtuvat, Patrik huomauttaa.

Raakel Lignell tietää asian omasta kokemuksesta. Niin kauan kun hän tiputti painoa painontiputuksen takia, hän sai kilot takaisin.

- Tällä onnistuneella kerrallani päätin kuitenkin alkaa tehdä asioita, jotka pelastavat elämäni. Halusin oikeasti voida paremmin, eivätkä kilot olleet päämäärä, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että niitä lopulta lähti niin paljon.

Patrik kertoo videolla, mistä tämä johtuu.

Raxun lempireseptit ja jumpat löydät täältä.

Säveltäjä ja tuottaja Leri Leskinen keskittyy ennen tärkeää esiintymistä hengittämiseen. Videolla Leri kertoo tärkeät rituaalinsa ennen h-hetkeä.

Mikä luovassa työssä on kaikkein vaikeinta?  Entä mikä on muusikon suurinta herkkua viikonloppuisin? Lue Hyvä terveys 5/18!

Muistathan, että tilaajana voit lukea lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys

Vanhempi saa tyriä ja töppäillä, olla epäoikeudenmukainenkin. Täydellisyyttä ei kannata tavoitella, muistuttaa lastenpsykiatri.

Lue myös, miksi hulluttelu on Jari Sinkkosen mielestä tärkeää.

Muistathan, että tilaajana voi lukea Hyvä terveys -lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys/