Raakel Lignell karisti 50 kiloa, koska halusi voida paremmin. Ravintotieteilijä Patrik Borg kertoo, miksi silloin onnistuu.

Ravintotieteilijä Patrik Borg on kohdannut paljon ihmisiä, jotka haluavat laihtua, jotta he tulisivat onnellisemmiksi.

- Oikeasti asia on niin päin, että ihmiset, jotka keskittyvät elintapamuutoksiin ja ratkaisuihin, jotka tuovat onnea, laihtuvat, Patrik huomauttaa.

Raakel Lignell tietää asian omasta kokemuksesta. Niin kauan kun hän tiputti painoa painontiputuksen takia, hän sai kilot takaisin.

- Tällä onnistuneella kerrallani päätin kuitenkin alkaa tehdä asioita, jotka pelastavat elämäni. Halusin oikeasti voida paremmin, eivätkä kilot olleet päämäärä, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että niitä lopulta lähti niin paljon.

Patrik kertoo videolla, mistä tämä johtuu.

Raxun lempireseptit ja jumpat löydät täältä.

Laulaja Irinan kanssa juttelimme mm. siitä, pitäisikö äideillä olla kotonaan oma ”man cave”, paikka jonne vetäytyä ihan omiin oloihinsa. Siis muu kuin keittiö! Entä missä Irina itse rentoutuu parhaiten?

Lue myös, miksi Irina on aina kammonnut konflikteja. Muistathan, että tilaajana voit lukea uuden lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyva-terveys.

Kumara sometusasento, "somejumi", sotkee lantion ja rintakehän keskiasennon, joka on hyvän ryhdin a ja o. Katso videolta, miten löydät sen.

Brother John

Hyvän ryhdin peruspalikat kuntoon: näin haet lantion ja rintakehän keskiasennon

”Someselkä”, ”somehartiat” tai ”someniska” (”textneck”) tulevat kaikki pyöreäselkäisyydestä. Siihen on paras ja käytännössä ainut kunnolla toimiva apu istuminen yläkroppa rennossa mutta liikeaktiivisessa, hyvässä ”seisomaryhdissä” ja jalat tuettuina istuinluista muita mikrovirtauksia juuri häiritsemättä. Tämä ihmetemppu voidaan tehdä keskiraollisella ja keinuvalla satulatuolilla joka on varmasti muotoiltu ihmisen anatomian mukaan (useimmat eivät ole).
Lue kommentti