Issias vihoittelee, niskaa kivistää, istuminen on hankalaa eikä kävelykään tunnu hyvältä. Kuulostaako tutulta? Uusi digiopas kertoo, milloin auttaa liike, milloin lääke ja milloin on mentävä lääkäriin.

Selkä kipeästä kestäväksi -digilehdessä on 52 sivua asiaa sinulle, jolle ranka aiheuttaa vaivaa. Jumppaohjeista hyötyvät myös ne, jotka haluavat ehkäistä selkäkremppojen synnyn. Asiantuntijana oppaassa on  fysiatrian erikoislääkäri Timo Pohjalainen.

NÄIN PÄÄSET LUKEMAAN DIGILEHDEN

Hyvän terveyden tilaajana saat digilehden ilmaiseksi lehtiarkistosta. Jos sinulla on iPad tai iPhone, voit ladata Hyvä terveys -sovelluksen App Storesta. Sieltä löytyy uusin digiekstra sekä 14 viimeksi ilmestynyttä Hyvän terveyden numeroa. Tilaajana saat digitunnukset täältä.

Voit myös ostaa Selkä kipeästä kestäväksi -digilehden iPadille lataamalla Hyvä terveys -sovelluksen App Storesta. Teemalehti vain 2,69 euroa. Myynnissä myös Hyvän terveyden 14 viimeksi ilmestynyttä numeroa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Löydät Hyvän terveyden sovelluksen App Storesta hakusanalla Hyvä terveys tai voit ladata sen iPadille tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää:

Testaa, miten selkäsi voi

Terve selkä -teemasta löydät neuvot muun muassa siihen, miten tunnistat vakavan selkäkivun ja miten hoidat selkää liikkumalla.

Jos sinulla on voimassa oleva Hyvän terveyden tilaus, käytössäsi on vuoden lehtiarkisto. Tutustu lehtiarkistoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla