Virve Rosti kehitteli tunteisiin vetoavan dieetin. Hän uskoo, että annoskokoja pystyy pienentämään, kun ajattelee olevansa viiden lapsen yksinhuoltaja.

Laulaja Virve Rosti on kokeillut kaikki tunnetut laihdutuskuurit ja päätynyt yhdistämään vähähiilihydraattisen ruokavalion mielikuviin. Mielikuvien avulla voi opetella syömään pienempiä annoksia – juuri se kun on laihduttamisessa vaikeinta!

– On helpompi syödä viikko kaalikeitto kuin yksinkertaisesti vähentää kaiken syömänsä määrää, jos keitolla saa ahtaa itsensä täyteen.

Millainen mielikuva sitten rauhoittaa Virven tyytymään pienempiin annoskokoihin?
– Olen kehitellyt köyhän yksinhuoltajaäidin dieetin. Kuvittele olevasi viiden lapsen äiti, joka tekee ruuan lapsilleen. Tiedät hyvin, millaisia määriä lapset tarvitsevat. Syö ensin itse ja jaa sitten loput lapsille. Koska ruokaa ei ole koskaan liikaa, syöt vain sen verran, että nälkä lähtee.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä metodilla malttaa syödä itse hyvin pureskellen ja odottaa, että vatsa tyytyy kymmenessä minuutissa siihen, mitä sai.
– Syömiseen tulee uusi asenne, ja hiljalleen se muuttuu tavaksi. Vatsa tottuu pienempään määrään. Ja miten helppoa, saa syödä samaa kuin ennenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ei tarvita mitään superfoodeja tai outoja ihmesiemeniä. Hyvä perusruoka riittää. Itse otan hiilihydraatit lähinnä hedelmistä, Virve Rosti sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla