Näistä saat kaiken tarpeellisen rasvan. Kuva Shutterstock
Näistä saat kaiken tarpeellisen rasvan. Kuva Shutterstock

Välttämättömät rasvahapot ovat saaneet nimensä ihan syystä. Elimistösi tarvitsee niitä, ja niitä saa vain kasviöljyistä ja rasvaisesta kalasta.

➠Kasvisöljyjä salaattiin, ruoanvalmistukseen ja kasvilevitteitä leivän päälle päivittäin.

➠Kaksi ruokalusikallista maustamattomia pähkinöitä tai siemeniä päivässä.

➠Rasvaista kalaa kahdesti viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

➠Avokadoa välipalaksi tai salaattiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Asiantuntija: ravitsemusterapian professori Ursula Schwab, Itä-Suomen yliopisto.

 

 

Vierailija

Jäteöljyt eli rypsi-, palmu- auringokukka- ja rapsiöljyt kasvirasvavalmisteet ja margariinit ne elimistön tulehdusta aiheuttavat ja ylläpitävät. Liika hiilihydraatti aiheuttaa ylipainoa ja II-tyypin diabetesta. Senhän nämä "kasvirasvamannekiinit" hyvin tietävätkin ja saavat niiden teollisuusjätteiden mainostamisesta hyvät liksat. Voi, kylmäpuristettu neitsyt oliiviöljyn ja luomu kookosöljy, eivät aiheuta tulehduksia kehossa. Täysrasvainen jogurtti ja- juustot ovat parhaita, kaikki kevytvalmisteet joutavat roskapönttöön, ne ovat pelkkää kuraa. Elimistö tarvitsee rasvaa energiankulutukseen ja se myös pitää nälkää loitolla, eikä lihota. Luuleeko nämä "Shwabit", että kansalaiset eivät osaa etsiä ja lukea nykyaikana näiden teollisuusjätteiden ja- öljyjen valmistustapoja, mistä niitä valmistetaan ja miten ja mitä moskaa niihin lisätään, kuin myöskin niiden haitallisuutta ihmiskeholle? Kuinka hömöinä ne ihmisiä oikein pitävät? Etteivät ihmiset olisi kiinnostuneita omasta terveydestään ja pitäisi siitä huolta?

  • ylös 14
  • alas 10
Vierailija

Miksi tätä propagandaa näistä yltiöjalostetuista teollisuusrasvoista yhä jankutetaan tässä maassa? Mitään tieteellistä näyttöä näille kasvisöljyjutuille ei ole. Välttämättömät rasvahapot saa parhaiten rasvaisesta kalasta.

  • ylös 13
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla