Hiirikäsi on tuttu näyttelijä Sari Puumalaiselle. Hän näyttää videolla, kuinka jumiutuneeseen rannekanavaan saadaan liikettä.

Näyttelijä Sari Puumalainen, 44, harrasti nuoruudessa tosissaan rytmistä kilpavoimistelua. Taustasta on hyötyä näyttämöllä, jossa tarvitaan sekä kehontuntemusta että tanssitaitoa.

Tänä kesänä Sari Puumalainen esiintyy miehensä Risto Kaskilahden kanssa Mustion linnan kesäteatterissa. Kokkisoppaa esitetään 23.6.2015 alkaen. Syksyllä Puumalainen on mukana Pasi Lampelan uutuusdraamassa Nyt kun olet minun, jonka kantaesitys on Kansallisteatterin Willensaunassa 2.9.2015.

Hyvän terveyden kuvauksissa Sari Puumalainen näytti, kuinka jumiutunut hiirikäsi saadaan venymään. Yksinkertaista liikettä käyttävät muun muassa uimarit.

Katso myös:

Anne Kukkohovi kokeilee pilatesta

Näyttelijä Merja Larivaaran ryhtijumppa

Laulaja Irinan kanssa juttelimme mm. siitä, pitäisikö äideillä olla kotonaan oma ”man cave”, paikka jonne vetäytyä ihan omiin oloihinsa. Siis muu kuin keittiö! Entä missä Irina itse rentoutuu parhaiten?

Lue myös, miksi Irina on aina kammonnut konflikteja. Muistathan, että tilaajana voit lukea uuden lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyva-terveys.

Kumara sometusasento, "somejumi", sotkee lantion ja rintakehän keskiasennon, joka on hyvän ryhdin a ja o. Katso videolta, miten löydät sen.

Brother John

Hyvän ryhdin peruspalikat kuntoon: näin haet lantion ja rintakehän keskiasennon

”Someselkä”, ”somehartiat” tai ”someniska” (”textneck”) tulevat kaikki pyöreäselkäisyydestä. Siihen on paras ja käytännössä ainut kunnolla toimiva apu istuminen yläkroppa rennossa mutta liikeaktiivisessa, hyvässä ”seisomaryhdissä” ja jalat tuettuina istuinluista muita mikrovirtauksia juuri häiritsemättä. Tämä ihmetemppu voidaan tehdä keskiraollisella ja keinuvalla satulatuolilla joka on varmasti muotoiltu ihmisen anatomian mukaan (useimmat eivät ole).
Lue kommentti