Hiirikäsi on tuttu näyttelijä Sari Puumalaiselle. Hän näyttää videolla, kuinka jumiutuneeseen rannekanavaan saadaan liikettä.

Näyttelijä Sari Puumalainen, 44, harrasti nuoruudessa tosissaan rytmistä kilpavoimistelua. Taustasta on hyötyä näyttämöllä, jossa tarvitaan sekä kehontuntemusta että tanssitaitoa.

Tänä kesänä Sari Puumalainen esiintyy miehensä Risto Kaskilahden kanssa Mustion linnan kesäteatterissa. Kokkisoppaa esitetään 23.6.2015 alkaen. Syksyllä Puumalainen on mukana Pasi Lampelan uutuusdraamassa Nyt kun olet minun, jonka kantaesitys on Kansallisteatterin Willensaunassa 2.9.2015.

Hyvän terveyden kuvauksissa Sari Puumalainen näytti, kuinka jumiutunut hiirikäsi saadaan venymään. Yksinkertaista liikettä käyttävät muun muassa uimarit.

Katso myös:

Anne Kukkohovi kokeilee pilatesta

Näyttelijä Merja Larivaaran ryhtijumppa

Säveltäjä ja tuottaja Leri Leskinen keskittyy ennen tärkeää esiintymistä hengittämiseen. Videolla Leri kertoo tärkeät rituaalinsa ennen h-hetkeä.

Mikä luovassa työssä on kaikkein vaikeinta?  Entä mikä on muusikon suurinta herkkua viikonloppuisin? Lue Hyvä terveys 5/18!

Muistathan, että tilaajana voit lukea lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys

Vanhempi saa tyriä ja töppäillä, olla epäoikeudenmukainenkin. Täydellisyyttä ei kannata tavoitella, muistuttaa lastenpsykiatri.

Lue myös, miksi hulluttelu on Jari Sinkkosen mielestä tärkeää.

Muistathan, että tilaajana voi lukea Hyvä terveys -lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyvaterveys/