Elämäntaparemontissaan Raakel Lignell hurahti jumppaan niin, että siitä tuli liian hallitseva osa elämää. Ravintotieteilijä Patrik Borgin neuvoo, kuinka rauhoittaa tilanne.

- Alun löytämisen ilon jälkeen jumpat olivat minulle stressin poistoa sekä pause-nappula muusta elämästä.  Jossain vaiheessa kuitenkin huomasin, että minulla oli hyvä olla ainoastaan kunnon tapporääkin jälkeen. Olin selvästi koukussa korkean sykkeen treenaamiseen, Raakel Lignell kertoo laihdutusajastaan.

Liiallinen reuhtominen voi kuitenkin olla keholle liian rasittavaa. Raakel pohtii ravintotieteilijä Patrik Borgin kanssa, miksi hän hurahti jumppiin niin perusteellisesti.

Katso myös millaisia neuvoja Raxu saa Patrikilta laihdutuspaniikin rauhoittamiseen.

Raxun lempireseptit ja jumpat löydät täältä.

Uutisankkuri Peteri Nyman paljastaa, missä puuhassa hän loistaa – ja missä taas riittäisi opeteltavaa. Jos vaan kiinnostusta riittäisi. 

Nyt on luvassa sen luokan selostus, että herkimmät haukkovat henkeä ja loputkin jäävät sanattomiksi.

Toimittaja ja juontaja Kaj Kunnaksen ei tarvinnut kauaa miettiä, kun pyysimme häntä selostushommiin. Tällä kertaa tehtävänä oli kertoa urheilutapahtuman sijaan oman elämän suurimmista mullistuksista. Selostaessa tunteet nousivat pintaan ja lopputuloksena syntyi todellista ilotulitusta.

 

Lue lisää Kaj'n hyvinvoinnin kulmakivistä: Hyvä terveys 8/2018. Tilaajana voit lukea lehden maksutta myös digilehdet.fi-palvelusta.

Vierailija

Nyt on tunnetta! Kaj Kunnas selostaa elämänsä käännekohdat

Positiivinen ja sympaattinen tyyppi tämä Kaj Kunnas. Kaikkea hyvää hänelle ja pitkää ikää ja terveyttä. Itsekin parin vuoden sisällä sekä rintasyövän että aivoinfarktin kokeneena ja molemmista lähes ehjin nahoin selvinneenä tunnen kohtalotoveruutta. Sama tunne jäi: olisin voinut kuolla tai vammautua pahoin, joten kiitollisuudentunne hyvästä selviytymisestä on päällimmäisenä. Oli ilo lukea lehtijuttu hänestä, kiitos!
Lue kommentti