
Kuva Shutterstock
Mustikat ja kaurapuuro ovat mummohyvää, joka rauhoittaa temppuilevan mahan. Tuorepuuro ja kaurajogurtti käyvät samaan vaivaan.
- Tuorepuuro Kaurasta on helppo tehdä tuorepuuroa. Laita kaurahiutaleet edellisiltana nesteeseen jääkaappiin jyvien, rusinoiden, siemenien, taateleiden kanssa. Aamulla voit lisätä puuroon runsaasti marjoja, hiukan hunajaa.
- Kaurajogurtti Tuorepuurosta voi tehdä myös jugurttia. Laita 2 dl kaurahiutaleita 4 desilitraan vettä yöksi jääkaappiin. Liotus esikäsittelee viljan ja vapauttaa ravintoaineet ruoansulatusta varten. Sekoita tehosekoittimella. Voit lisätä psylliumia, guarkumia tai chiasiemeniä, jotta kaura saostuu hiukan.
Nauti molemmat marjojen ja hunajan kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa