Autuus kuinka hyvin olen nukkunut tämän kuurin aikana! Kuin pieni vauva! Olen aamuvirkku ja muutenkin 6-7 tuntia unta riittää minulle mainiosti. Mutta toki unella ja unella on eroja. Nyt olen nukkunut todella sikeästi ja rennosti ja herännyt silti ilman kelloa normaaliin aikaani eli siinä viiden ja kuuden välimaastossa. Tänään hengittelin raikasta aamuilmaa pihalla puoli kuuden aikaan, join lasillisen huoneenlämpöistä vettä, jossa oli tiraus sitruunaa ja luin päivän lehden. Sitten hyppäsin autoon ja ajoin Yoga Nordiciin. Päätin jo matkalla, että parkkipaikka löytyy läheltä ja siinähän se odotti minua oven edessä. Laitan jooga vaatteet päälle jo kotona ja vaihdan vaatteet tunnin jälkeen. En kuitenkaan viitsi raahata mukana kaksia kenkiä, joten olen melko hupaisa näky marssiessani pitkin Unioninkatua joogavaatteissa korkkarit jalassa ja kuta lähempänä auto on ovea, sitä parempi.

Tunnin piti tällä kertaa Harriet Linnankivi jonka sulavat liikkeet soljuivat asanasta toiseen kissamaisella notkeudella ja joustavuudella. Sellaista on ihanaa katsoa ja lisäbonuksena tapahtuu peiliefekti! Tiedättehän mitä tapahtuu kun tuijottaa hypnoottisesti liikunnanohjaajaa ja tekee hänen kanssaan samoja liikkeitä? Sitä alkaa kuvitella katsovansa itseään peilistä. Hahaaaa! Totuus paljastuu jos vahingossa kurkkaa siihen oikeaan peiliin, mutta enhän nyt sitä viitsinyt tehdä J.

Tunti oli ihana ja virkeänä lähdin kohti uutta päivää, kun muut vasta kampesivat itseään töihin. Hain vielä Jungle Juice Barista viidakon voimaa, eli Green Hornetin ja sitä siemaillen ryhdyin toteuttamaan päivän agendaa, eli hääkuvauksen suunnittelua.

Iltapäivällä tuli väsy ja päänsärky – se on sitä kahvinpuutetta edelleen. Söin taatelin ja join omista omenoista tehtyä omenatuoremehua ja vaivat katosivat.

Päivälliseksi söin salaattia johon pilkoin vesimelonia ja ripottelin hiukan vuohenjuustoa. Illalla juon smoothien jonka teen viimesyksynä keräämistäni mustikoista, banaanista, omppumehusta ja tilkasta luomuhunajaa. Nam.

Hyvää yötä – aamulla joogaan!

Love

Hanna

Kommentit (2)

Harriet Linnankivi
3/2 | 

Hei Hanna,

Unohdin aamulla sanoa, että kokeile kahvinpuutteeseen vihreä tee -kapseleita, olen itse ottanut joka aamu 3 kapselia (joka vastaa varmaan litrakaupalla teetä) eikä ole ensimmäisen päivän jälkeen tullut kahvinpuutos päänsärkyä. Mielitekoa se ei ole vienyt, tekisin melkein mitä vaan ison riisimaito-latten vuoksi...

Hanna
4/2 | 

Kiitos neuvosta - menen ostamaan niitä heti! Luultavasti myös juon liian vähän vettä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla