Heräsin aamulla aikaisin ja kurkistelin ulos. Kevät tulee aina niin voimallisesti ja varsinkin tänä vuonna. Meidän pihalla oli vielä viikolla niin paljon lunta, etten uskonut että se sulaisi edes parissa viikossa. Vaan kuinka kävi? Parissa päivässä lunta on kadonnut hulluja määriä ja kaikki sipulikukat tunkevat ylös maasta sellaisella voimalla, ettei sitä voi käsittää. Olisin halunnut lähteä siitä paikasta kukkakauppaan ostamaan sulaneelle terassille kaikkea ihanaa ruukkuihin pantavaksi. Mutta sunnuntaisin eivät kukkakaupat ole auki klo 5.30 – miten typerää! Pyörin ikkunalta toiselle ja totesin, etten siis voi tehdä pihalla mitään. Mietin mitä touhuaisin, leipominen olisi kivaa, mutta siitä tulee liikaa meteliä ja muut heräävät. Menin takasin nukkumaan. Hah mikä vitsi! En ikinä nukahda uudelleen. Aamulla on liikaa energiaa. Kun en muuta keksinyt menin kellariin pöyhimään vähän sitä sun tätä saadakseni jonkun inspiraation. Ja kas sieltä se tuli!

Availin askartelukamoja sisältäviä laatikoita ja mieleeni tuli, kuinka aina olen halunnut tuunata pesulanhenkareita. Sisustuskuvissa on usein jotain ihania mekkoja makuuhuoneiden seinällä roikkumassa. Ihana mekko tarvitsee ihanan henkarin, ajattelin. Otin pari laatikollista sitä sun tätä yläkertaan ja aloin somistaa henkareita. Nyt pääni on täynnä henkari-ideoita, mutta ehdin tähän hätään toteuttaa vain kolme. Ihan kiva lahjaideakin. Mekolla tai ilman, vaikka äidille ♥

Ohjetta tuskin tarvitsee kirjoittaa. Kaiva vaan kaikki rikki menneet korut, metallilnakaa ja silkkinauhoja ja ala toteuttaa itseäsi. Kaunis henkari voisi tulla niinkin, että pingottaisi vanhan pienen pitsiliinan henkariin. Tai virkkaisi peräti ihan uuden, juuri sopivan! Jos sinun kaapeissasi ei ole kaikenlaisia osia ja tarvikkeia, niin kaikkea löytyy askartelukaupoista, tottakai.

Ihanaa ja energistä päivää Sinulle

Pus
Hanna

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla