Oi oi olen niin onnellinen! Nyt on pakko hehkutella hiukkasen tämän Fustran lumoissa. Menin tänään taas tunnille ja juuri kun hurautin sisään Foreverin talliin sanoin ääneen autossa että: taistelet, et luovuta ja keskityt. Siis pidin itselleni tiukan ja lyhytsanaisen puhuttelun.

Pieni vastoinkäyminen pysäytti jo alkumetreillä, kun olin jättänyt kaapinlukkoni kotiin. Pyysin lainaksi lukkoa ja sainkin sen, mutta minulta pyydettiin panttia. Sanoin heti että, ei tipu, mutta tyttö näytti jotenkin hätääntyneeltä ja korjasin tilanteen nopeasti. Kädessä oli auton avaimet ja mulla oli kiire, joten annoin ne hövelisti tytölle. Pukkarissa ajattelin kyllä, ettei se ehkä ollut kaikkein loistavin idea, mutta mitäpä pienistä. Se auto oli ihan likainenkin jo.

Mutta arvatkaa mitä tapahtui tunnilla? LÄPIMURTO! Jeij. Se oli ensimmäinen kerta kuin elämässäni tapahtui LÄPIMURTO, niin että joku sanoi sen minulle! Tai oikeastaan sain sen peräti kirjallisena. Kiitin Juhoa hyvästä treenistä tekstarilla ja vastauksessa luki, että se oli läpimurtotreeni. Opin pudottamaan hartiani, kun teen pystypunnerrusta. Jos kuulostaa teistä lasten leikiltä, niin loistavaa. Elätte elämänne läpimurtoa harva se päivä! (Veikkaan kuitenkin, ettei se ole niin helppoa…)

Mutta hupaisinta treenissä oli se, mitä Juho aina sanoo minulle kun hänen sormensa ovat lapojeni alla ja hän kannustaa minua: Murskaa mun sormet! Voi hulluutta! Olen aina kuolla nauruun, mutta en voi, koska ote herpaantuu. Mutta kuvitelkaa kun niissä lihaksissa on voimaa kuten kirpulla kokoa, niin alkaa todella naurattamaan. Ja pitää vaan painaa ja painaa. Sillä voimalla sai murskattua esmes puolukan!

No niin, koska tänään on tapahtunut läpimurtotreeni, palkitsen itseni (ehkä) huomenna kotitreenillä. Voisin jopa luvata varmasti sen itselleni, mutta siihen kuuluu lämmittelyosuus, jota ei kuulemma tehdä takan edessä suklaapatukka suussa. En niin tajuu – siin on tosi lämmintä!

Terv Onnistuja
Jeij!

P.S. Sain lähtiessäni auton avaimet takaisin ja kysyin tytöltä: käviks ottaa tyypit? Mut neito meni ihan hämilleen.

Kommentit (11)

Hanna
12/11 | 

Mä niin muistan ton tunteen ja fiiliksen :) Fustra todella toimii, itselleni se toi ilon liikkumiseen, elämäntapa muutoksen ja samalla hyvästelin 20kg painoa!

hanna.sumari@kolumbus.fi
13/11 | 

Voi mahdotonta! 20kg! oot Super-Hanna ja heti mun esikuva! toimiiko Fustra siis sun arjessa? Sihen tässä tähdätään. Ja treenaatko kokoajan? Yksin? Ohjaajan kanssa? Kerro kerro kerro!!!

Hanna
14/11 | 

Kiitos, ja hei sä oot MUN esikuva, mahtavan elämän asenteesi kanssa!
Fustralla aloitin viime syksynä, 1,5 kuukautta pt:n kanssa, yhteisiä treenejä kolmesti viikossa + muut treenit päälle, treenejä yhteensä 5-6 viikossa ja ruokavalio mukana kuvioissa, se todellakin toimii! Nykyään treenejä n. viidesti viikossa, yksin ja ryhmässä, mitä sitten keksiikään, ja aikapitkälle meen edelleen Fustran ruokavalion mukaan, siihen jäi "koukkuun", samoin itse treenaamiseen. Uskon, että ilman Fustraa, ja sitä että sain kroppani jumit pois, en olisi innostunut liikunnasta näin paljoa...homma toimii :) Blogista löytyy ilot ja surut"

hanna.sumari@kolumbus.fi
15/11 | 

Eli treenaat Fustraa sekä muita liikuntalajeja, mutta kun treenaat muita lajeja käytät Fustran tapaa käyttää kehoa? (oho - sanooinko ihan ite noin hienosti??)
Olen kade - en voi treenata oikein muita juttuja. mulla on polvi joka ei halua tehdä samoja juttuja kuin minä! Mutta voihan olla että se tokenee. Siksi tämä onkin niin kivaa, kun sen polven voi ikäänkuin 'ohittaa' Treenansin enne niin paljon kaikkia kivoja juttuja. Mun pitäis vesijuosta, mutta se on aivan liian pitkästyttävää touhua mulle!

Oot mahtava ja on hienoa kuulla kun joku onnistuu! Yläfemmat!

Johanna
16/11 | 

Apua, en ole kuullut koskaan Fustrasta, googlasin nopeasti ja tuohon kuullostaa hyvältä ja tehokkaalta :) Valitettavasti ei ole tainnut ehtiä vielä Poriin saakka :) Itse olen koukuttunut kahvakuulaan. Minä, joka myös nauttisin mielummin suklaata takkatulen äärellä sopivan portviinin kera, olen heittänyt ruokavalioni uusiksi, kuntoillut 4 krt viikossa ja unohtanut viinientestailun ainakin hetkeksi ja voinut todella hyvin. Samalla painokin putoaa hitaasti, mutta varmasti. Olen harrastanut ikäni aerobista liiikuntaa, mutta lihaskunnon hoitaminen on ollut vähän sitä sun tätä. Varsinkin kun ikää alkaa tulla, tarpeen huomaa - sisäinen korsetti ei pysy ilman huoltoa, mutta onneksi sen sai takaisin :) Tsemppiä harjoituksiin ja ruokavalion noudattamiseen - nämä eivät ole helpoimpia juttuja kulinaristeille, mutta opettavaisia.

Fustra Pori
17/11 | 

Fustrata voi myös Porissa! Fustra klubit ovat: Porin Kuntoklubi ja Energy Puls Wellness Center. Soita ja sovi oma tutustumisaikasi numerosta 040-8481733.

Pikezu
18/11 | 

Kiva kuullu kokemuksia Fustrasta. Itse aloitin vasta kaksi viikoa sitten ja nyt jo tuntuu että selkävaivat helpottaa. Ja kyllä, ei ole helppoa tuo hartioden pudottaminen pystypunnerruksessa. Itselleni teettää hankaluuksia "nipistäjälihas" eli on hankalaa nipistää kokoajan lapoja yhteen =) Mikä parasta treenin jälkeen ei ole kamalia lihaskipuja mitä saa esim bodypumpuissa. Fustra on mahtava juttu !
-omaa läpimurtoa odottaen-

Maiju
19/11 | 

Mulle kerran mun PT sanoi liikkeessä mulle niin vaikeassa liikkeessä juuri kun oli tosi raskasta... että PUOLIVÄLI... Mä hyydyin niin täysillä, että en voinut tehdä enää sarjoja loppuun... Aina oli vaan se puoliväli mielessä... Sanoin, että "lupaa mulle että et enää koskaan sano mulle, että puoliväli, jos haluat, että treeni hoidetaan loppuun"... Aina kun kuulen tuon puolivälin, niin mulle tulee hyytyminen ja repeäminen.

Hanna Sumari
20/11 | 

Mua auttaa kun Juho sanoo montako on jäljellä. Mut puoliväli on liian kaukana. Parasta on että sanotaan viis jäljellä tai 15 sekuntia. ....siitä lankusta...tiedäthän!

Heli Matero
21/11 | 

Taidetaan treenata samalla salilla. Kyllä fustrasta on ollut paljon hyötyä ja voin suositella sitä kaikille. Tuo tunne, on todella jännä, kun vihdoinkin liikkeen osaa tehdä oikein.

hanna.sumari@kolumbus.fi
22/11 | 

Hei Heli,
Joo se tunne on paras! Mutta joskus se ei seuraavalla kerralla onnistukaan! Kääk! Mutta täytyy vaan jaksaa harjoitella - lopulta se menee oikein. Minä harjoittelen nyt kävelyä... Ei o helpoo! :)

Hyviä treenejä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla