Lauantain ostosmatkalla kaupungilla käytännössä törmäsin kärpässieniin – nimittäin yhtäkkiä Kalevankadulla ihan tavallisen kaupunkitalon liikehuoneiston ikkunalaudat oli maalattu kärpässieniksi. Oli pakko pujahtaa sisään. Oven takaa löytyi pieni satumaailma joka osoittautui lastenvaatekauppa Tintuksi. (Keijumaisille aikuispeikoillekin on omaa valikoimaa ja vaikka omakuvaani onkin Facebookissa kommentoitu Röllimäiseksi, en ostanut itselleni peikkomekkoa.)

Minä kyllä kunnioitan näitä aikaansaavia ihmisiä, jotka kyllästyvät siihen etteivät saa mitä haluavat ja tekevät itse. Ja hetken kuluttua tekevät koko joukolle. Tässäkin tapauksessa viiden lapsen äiti pisti pystyyn ompelimon ja sitten verkkokaupan ja nyt on kauppakin. Rouva piirtelee luvan kanssa seiniin ja on tosi lapsellinen tyyppi. Katsokaa vaikka.

Kyllä me naiset olaan sitten aikaansaavaa joukkoa!

Hanna
xoxoxo

P.S. huomasin, että Tinttu etsii muutoskohteita lastenhuoneista! Katso täältä!

Kommentit (2)

Outi Ahonen
3/2 | 

Kyllä lapsettaa! Minusta on niin kivaa kun nykyään sallitaan enemmän värejä. Kenkien ei tarvitsisi olla aina musta, valkoinen, ruskea tai punainen. Pitää päästä kokeilemaan, sopisiko nuo ihanat satukengät jalkaani kun mulla on aika leveä lesti! Mulla taitaa olla aika pahanlaatuinen värineuroosi, sillä ajattelen liian usein värejä.

Hanna Sumari
4/2 | 

Voiko värejä liian usein ajatella? Niistä saa energiaa hyvää mieltä. Myyjä kertoi, että värillisiä kenkiä on tulossa onneksi myös aikuisille. Miltähän elämä maistuiskeijukengät jalassa?

:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla