Hei vaan! Eilen siis tein uuden satsin jugurttia. Nyt laitoin litran täysmaitoa ja kaksi desilitraa turkkilaista jugurttia sekä kaksi ruokalusikallista maitojauhetta. Maustoin seoksen yhden sitruunan mehulla ja kuorella ja kahdella ruokalusikallisella vaniljasokeria. Tuli oikein hyvää. Ei kuitenkeen ihan niin sitruunaista kuin Espanjalainen jugurtti on. Täytyy hakea lopullista makua. Nyt koostumus oli kermaisempi kuin Bulgarian jugurtin kanssa. Tykkäsin kutenkin happamasta Bulgaarian jugurtti versioista enemmän.

Seikkailin myös vähän netissä ja katselin leivontaohjeita ihan huvikseni. Tömäsin yhteen kummalliseen herkkuun - mokkapaloihin. Ne ovat tylsyydessään minulle täysi mysteeri! Jos leipoo, niin miksi ihmeessä viitsii leipoa jotain niin kuivaa ja tylsää, kun samalla vaivalla saisi suussasulavva ja herkullista? Ja miksi ihmeessä ihmiset pitävät niistä niin paljon? Vai pitävätkö? Niitä halutaan koulujen myyjäisiin ja ne loppuvat aina kesken. Epäilen ettei syy suinkaan ole se, että ovat niin hyviä, vaan niiden petollinen ulkonäkö! Nehän näytävät aivan brownieseilta! Ja ne taas ovat meheviä, suklaisia ja juuri sellaisia miltä ne näyttävät - herkullisia! Jos tekee mieli hyvää, kannattaa syödä hyvää!

Lähden leipomaan!

Heissulivei!

Hanna

xoxoxox

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2012
2011