Kun kuvajainen yllättää

Joskus, kun kulkee ajatuksissaan vaikka tavaratalossa ja näkee vahingossa kasvojensa heijastuvan jostain lasipinnasta, saattaa saada pikkuisen sätkyn. Minä olen ainakin saanut. Se saa ajattelemaan tätä omaa kasvovärkkiään joka vääjäämättä rutistuu, rapistuu ja vanhenee. No eipä siinä mitään, vanhenemiselle on vain yksi vaihtoehto – ja sitä en ainakaan halua! Mutta olisihan se kivaa, että kasvot olisivat edes samalla vuosikymmenellä kuin pää sieltä sisäpuolelta. Tämä on se ikuinen pikku paini päässäni, jota aina välillä pallottelen. Katson kasvojani peilistä ja venytän naamani rypyttömäksi. Sitten päästän irti ja otan surkean ilmeen. Sitten hymyn. No sehän on selvää, että hymy poistaa kaikki virheet, mutta aina ei hymyilytä. Puukkoa tai neulaa, en kuitenkaan ole valmis käyttämään naamani korjailuun. Mutta on sitä muitakin vaihtoehtoja. Kokeilin High Care kohtotushoitoa ja kohottauduin arjen yläpuolelle ja totta tosiaan – se kyllä toimi.

Näin kaikki kävi:
Aila Merranto-Lindholm High-Care centeristä otti minut vastaan ja rasvasi alavartaloni lymfakiertoa edistävällä voiteella ja sen jälkeen paketoi minut Slide Styler laitteen avaruusasua muistuttavaan pukuun vyötäröstä alaspäin. Kun hän käynnisti laitteen, puvun sisällä olevat pienet lomittain ja limittäin asetetut ilmatyynyt alkoivat täyttyä varpaista alkaen ja tunsin jännittävän paineen joka kiipesi paketoitua vartaloani pitkin ylös vyötärölle saakka ja phuuuuiiii – tyhjeni ja jälleen täyttyi, hiukan kuten verenpainemittari. Se tuntui ihanalta, kuin suudelmilta keholla

Samaan aikaan, kun alavartaloani ihanasti lymfatiin alkoi kasvohoito, jonka tarkoituksena oli saada iho hehkumaan ja rypyt oikeamaan. Aila Merranto-Lindholm käsitteli kasvojani SPM Vacupress laitteella, jonka tarkoitus on kiinteyttää sidekudosta ja siten siloittaa ryppyjä. Laitteen kulku kasvoillani oli miellyttävän tuntuista ja täysin kivutonta. Seuraavaksi poskeani pitkin liukui ultraäänilaite  jonka vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Lopuksi kasvoilleni levitettiin naamio ja hoitovoiteet. Ajantaju katosi siinä nauttiessani, mutta luultavasti hoitoon meni puolitoista tuntia. Aika paljon jännitti se miltä kasvot näyttäisivät, kun nousen istumaan! Voiko muusta kuin kirurgin veitsestä olla hyötyä? Kyllä voi. Leukalinja oli selkeästi kohonnut ja silmänurkan pienet rypyt silenneet. Oi oi kuinka tulenkaan kirjoittamaan joulupukille toiveen useamman hoidon sarjasta – ties kuinka tässä vielä nuortuu!

Avaruuspuvun sisällä tapahtunut lymfahoito oli myös tehokas. Se näkyi hyvin jo sormista joissa sormukseni pyörivät – neste ja sen mukana kuona-aineet olivat lähteneet liikkeelle. Sen huomasi myös tarpeesta vierailla tiuhaan WC:ssä. Siksi oli myös tärkeää juoda loppupäivän ajan runsaasti vettä.

Hurja hoitopäiväni ei loppunut kuitenkaan vielä tähän. Hoitolassa oli myös alipainehoitolaite vartalon hoitoon. Suureen kapseliin mennään vyötäröä myöten ja se käyttää alipainetta, jolloin jalkoihin virtaa verta ja happea. Positiivinen paine kuljettaa käytetyn veren ja kuona-aineet verisuonten ja lymfakierron kautta kehon puhdistettavaksi. hoito avaa kapillaarisuonet ja edistää solujen ravinnonsaantia.

Kun alaraajani olivat kapselissa jossa alipaine tuntui imuna, nauttivat kasvoni happihoidosta kuvun alla ja ajattelin Michael Jacksonia. Mahtoiko hän nukkua tällainen kupu kasvoillaan? Nukahdin rytmikään alipaineen sykkeeseen puoleksi tunniksi ja kun heräsin olin todellakin nauttinut kauneuspäivän vailla vertaa. Ja tietysti rynnistin peilin eteen. Tuttu ihminen sieltä katsoi takaisin :) Mutta ihon väri oli freesi ja mustat renkaat silmien ympäriltä, samoin kuin silmäpussit, olivat kadonneet. Mietin säännöllisen hoidon aloittamista, mutta ymmärsin myös että kotihoidolla on merkitystä. Siihen on kehitetty High Care tuotesarja, johon kuuluu valikoima ihonhoitotuotteita. Tuoteselosteista käy ilmi ilahduttava asia: voiteet sisältävät paljon ainesosia suoraan luonnostaeikä ne sisällä tarpeettomia hajusteita. Raikkaan ja puhtaan tuntuiset voiteet levittyvät miellyttävästi eivätkä ole huippukalliita.

Olen kaikin tavoin ilahtunut lopputuloksesta, sillä vaikka välillä harkitsenkin kohotusleikkauksia, tiedän etteivät ne ole minun juttuni. Vaikka onkin välillä tuskaisaa hyväksyä rapistuminen, niin viihdyn paremmin oman näköisenäni. Huonoja esimerkkejä laikatuista kasvoista on niin paljon. Tietenkään niitä oikein onnistuneita ei erota! Jane Fonda on julkisesti kertonut leikkauksistaan. Olen tavannut hänet ja hän näytti todella kauniilta eli leikkaukset ovat onnistuneet. Mutta se ei silti tule olemaan minun tieni. Sitäpaitsi tällaisissa hoidoissa on ihanaa levätä ja huomata kuinka ihanaa elämä on! Oi mitkä tarinat olisivatkaan jääneet jakamatta Ailan kanssa jos olisin ollut narkoosissa hoidon ajan!

Ihanaa kaunista päivää - edullisin kasvojen kohotus on hymy :)

Hanna

xoxoxox

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla