Kolmas päivä Sveitsissä tarkemmin Zugissa. En siis ole hiihtomatkalla, vaan huvimatkalla. Tänään käytiin Luzernissa ja päässä soi alaluokilla oppimani laulu Luzernista Weggikseen paljasjalkamatkan teen! Vähän jouduin sitä jodlailemaan kävellessäni mutta pidin kengät jalassa kuitenkin.
Nyt ollaan menossa syömään juustofondueta. Siitä minulla on lapsuusmuistoja, kun äiti teki sitä usein saunailtoina. Ostin juuri ennen matkaa Ralf Laurenin ihanan villatakin jossa on frilloja - laitan sen tänään pääleni ensimmäistä kertaa ja toivon, etten pudota juustovanaa päälleni.
Grüss Gott!

Kommentit (2)

Anniina
3/2 | 

Kiitos, tästä jutusta kuvineen tuli kivoja muistoja, kun asuimme vuoden Zürichissä ja kävimme Zugissakin. Grüss Gott sanotaan kuitenkin Etelä-Saksassa. Sveitsinsaksaksi tervehditään Grüetzi tai Grüetzi wohl ja erotessa sanotaan Uf Wiederluege!

Hanna Sumari
4/2 | 

Anniina,

Joo huomasin kyllä että sanoivat Grüetzi mutta en jotenkin saanut kiinni siitä kuinka se sanottiin eikä tietenkään ollut aavistustakaan kuinka se kirjoitetaan! Ja tuo näkemiin oli aivan mahdoton sana! Kiitos miljoonasti tästä viestistä - nyt tiedän!

Hanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla