Olen NIIIIIIN iloinen, kun sain tennarit puhtaiksi, että se ilo on aivan pakko jakaa!

Menin mökille tapaamaan appivanhempiani ja kas kummaa! Mättäät olivat täynnä jättikokoisia mustikoita! Ja omassa pihassa siis! Eihän niitä siihen voinut jättää (vaikka paljon vielä jäikin!) Ei ollut kumppareita matkassa, joten sinne vaan varpujen sekaan jalassa Amerikan tuliaiset, herkulliset vaaleanpunaiset Converset. Enhän siinä keräämisen tiimellyksessä huomannut, mitä tapahtui! Surkeuksien surkeus, tennarit tuli uhrattua marja-alttarille!

Pistin kuvan Facebookiin ja sain kosolti neuvoja tossujen parhaaksi. (Omassa päässäni on kaksi asiaa joiden tahrat painivat sarjassa ’vaikea ellei mahdoton poistettava’. Toinen on banaani ja toinen mustikka. Lasteni paitojen vauva-aikojen banaanitahrat lähtivät Tolu-vedessä liottamalla ja mustikkatahroihin mummini suositteli pissaa (!!!!) sitä vinkkiä en ole koskaan kokeillut)

Otin FB-neuvoista vaarin ja pistin tossut illalla likoamaan pulveriveteen pesuvatiin. Kumiosat puhdistuivat välittömästi ja aamulla tossut olivat käytännössä tahrattomat. Heitin ne vielä pesukoneeseen Vanishin ja pesupulverin kanssa 40-asteen ohjelmaan.

Lopuksi kuivaus rummussa (mulla on oikein sellainen teline kenkien rumpukuivausta varten) Ja voila! Tossut on kuin uudet!

Zippadaidaa ja dudaaa! Oon niin happy!

Heippa
Love

Hanna
xoxoxo

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla