Ennen uudistumistaan Hesarin Nyt-liitteen vakiopalstan haastattelussa oli vakiokysymykset. Yksi niistä meni näin: Mikä on lempituoksusi ja missä sitä voi haistella? Kysymys on hauska ja vastaukset moninaiset. Tuoksut tuovat mieleen muistoja sekä hyviä, että huonoja. Omasta mielestäni maailman parhaita tuoksuja ovat puhdas ulkona kuivunut pyykki, meri, pihka, oman äitini käsivarsi, metsä sekä kaupunki sateen jälkeen, ja bensan haju jota voi haistella enduropyörien läheisyydessä. Ja onhan niitä muitakin.

Hajuvesiä rakastan, mutta en tule niiden kanssa oikein hyvin toimeen migreenitaipumukseni takia. Varsinkin raskaat tuoksut, joko itsellä tai lähellä liikkuvan ihmisen yllä, voivat laukaista migreenin helposti. Kevyet ja raikkaat tuoksut ja tuoksuvedet toimivat paremmin. Jos laitan tuoksua itse, laitan sitä niskaan ja polvitaipeisiin, josta se ei niin helposti yllä omaan nenääni.

Ensimmäisen hajuveden sain lahjaksi isältäni, kun sain hyvän kevättodistuksen. Se oli täydellinen yllätys. Olin 10 -vuotias, enkä voinut kuvitellakaan saavani minkäänlaista lahjaa ja yhtäkkiä isä seisoi siinä kädessään kultaiseen paperiin kääritty lahja kädessään. Muistan rusetinkin. Se oli tehty leveästä lilasta nauhasta ja sen keskellä oli silkkikukkia. Tiesin, että se oli ostettu Mikonkadulla, Aikatalossa olleesta Parfumerie Fifistä. Paketista löytyi pullo Fleur de Hollandaise tuoksua. (En ole varma kirjoitusasusta…) Hollannin kukkien tuoksua siis. Sinä päivänä tunsin olevani maailman onnellisen tyttö! (Sieltäkö se mahtaa muuten juontaa juurensa? Minä tunnen nimittäin niin edelleen melkein joka hetki! ☺ – muita hetkiä en ainakaan viitsi muistella!)

Merkillepantavaa oli tietysti se, että sain tuoksun sen hetkisen elämäni tärkeimmältä mieheltä – omalta isältäni. Olinhan isin tyttö ja hän edusti maailmassani kaikkinaista komeutta, taitoa, varmuutta, turvallisuutta ja tietoa.

Aikuisena tuoksulahja mieheltä on jotenkin ihan huippu sensuelli juttu. Se on intiimimpi kuin mikä muu. Ja tietysti yllätyslahjat ovat parhaita maailmassa. Se saa tuntemaan itsensä erityiseksi ihan erityisellä tavalla.

Arvonta

Panos Papadopoulos etsi omaa tuoksuaan vuosia, tuloksena hän on nyt lanseerannut kolme aurinkoista tuoksua. Kaksi naisille ja yhden miehille.

Arvon kolme palkintoa: Naisten Coco Sun ja Goldflower –tuoksut sekä miesten L’homme tuoksun. Naisten tuoksujen arvo on 69€ ja miesten tuoksun 49€ pullojen koko on 50ml

Hyviä tuoksuja päivääsi!
Love
Hanna

Kommentit (85)

Merja Aittomäki
87/85 | 

Goldflower kuulostaa hyvältä :) Coco Sun myös kun aurinkoa odotellaan ja kesää :)

Annika Luoma
89/85 | 

Oi, olisipa ihana piristys! Olen juuri aloittanut elämäntaparemontin ja ensimmäisen välitavoitteen rikkouduttua lupasin itselleni uuden raikkaan hajuveden. Ehkäpä juuri tuon Panos Emporion!

riitta engman
90/85 | 

Ehdottomasti ajattelisin että GoldFlower,koska siinä on myös myskiä,jota rakastan!

Tuula Haikonen
109/85 | 

Ihana, tuoksumuistoja mieleen tuova juttu. kiitos. sun flower olisi minun tuosuni

jassu
110/85 | 

Ai näistä tuoksuista piti valita? Ää, oon kerran elämässäni haistanut hajuvesituoksua, joka on ylitse muiden. Se on todella raikas, kevyt, aito ja suloisen makea, ei mitenkään imelä. Löytyy wikken hajuvesiosastolta, musta pieni neliömäinen purkki, jossa on kirjain M, vaaleanoranssi korkki. Muita ihanimpia tuoksuja ovat tuore leipä, pulla, vanilja, puhdas pyykki, vasta-avattu kahvipaketti ja tervashampoo (ei ihan aina).

Eija
111/85 | 

Kesällä maalla sateen jälkeen luonnon tuoksu on paras. Hajuvesien tuoksut ovat mieleen, jotka pehmeitä, vienosti tuksuvia, sensuelleja tuoksuja.

Hile
114/85 | 

Coco sun kuulostaa mieleiseltä. Tykkään joulun tuoksusta, mitä kaikkea siihen kuuluukin. Makkaran tuoksu nuotiolla paistettaessa, vauvan maitoinen tuoksu, miehen maskuliininen tuoksu.

Outi
119/85 | 

Omat lempituoksuni ovat kesällä sateen jälkeinen tuoksu tai ruohonleikkuun jälkeinen tuoksu, myös savu tuoksuu hyvälle eikä sitruunan tai limetin tuoksua voita mikää.! Lempihajuveteni onkin sitruunainen Ô de Lancôme, joten valintani kohdistuukin Panos Emporio L'homme miesten tuoksuun. Naisten tuoksut kun kuulostavat siltä, että tervetuloa migreeni....

anna s.
121/85 | 

Minun mielestäni ihanin tuoksu on, kun menee lapsuuden kotiin :) Siinä tulee aina muistot mieleen ja aina tuntuu kotoisalta :) Coco Sun kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta :)

kaija
126/85 | 

kyllä kesän miedot kukkaistuoksut ja kesäsateen jälkeen ihana raikkaus ovat tuoksusta mieleiset. Olis kiva kokeilla Goldflower tuoksua

Kerttu Höynälänmaa
130/85 | 

Goldflower taitaa olla aika ihana. Muuten kevään tulo tuoksuu kyllä vähän tunkkaiselta, mutta ihanan lupaavalta.

Lena EKlund
132/85 | 

Goldflower olisi ihana. Myskiset tuoksut on parhaita. Sisältäisipä vielä puuterin tuoksua niin voisi osua sellaiseen jota olen etsinyt jo vuosia.

nainen58
137/85 | 

Panos Emporio Goldflower kuullostaa ihanan kesäiseltä. Voi kun pääsisi nuuskailemaan ja tuoksuttamaan.

tiiti66
138/85 | 

Nämä tuoksut ovat minulle vielä tuntemattomia, mutta oma suosikkituoksuni on Cleanin Warm Cotton. Tykkään tuoksuista joita ei välttämättä tunnista hajuvedeksi vaan tuoksuvat jolekin asialle; kesäsateelle, puhtaalle pyykille, leikatulle ruoholle....

Kirsti Rämö
139/85 | 

Muistan kun yhdellä työkaverillani oli ihana tuoksu ja kysyin tuoksun nimeä niin se oli Sexy, ostin itsekkin sitä kerran laivalta.

nikoladeus
140/85 | 

Panos Emporio L’Homme on näistä ilmiselvä valintani (miesten tuoksuna). Miesten tuoksut ovat usein aika raskaita, tässä kiinnostaa tuo merellisyys.

Maiju
142/85 | 

Nämä tuoksut eivät ole mulle tuttuja. Yleensä mun lempituokuja ovat kukkaistuoksut. Töissä käytän usein vaniljantuoksua (on kiva kun työkaverit sanovat, että sä tuoksut ihan vaniljawienerille tai suklaalle).

Hanna
143/85 | 

Mielenkiintoisia, uusia tuttavuuksia...Coco Sun kuulostaa eniten omalta, toivottavasti pääsen tuoksuttamaan :)

nau
146/85 | 

Coco Sun kuulostaa juuri minulta! Kookoksentuoksuisia asioita ympärilleni keräävänä en malta odottaa että pääsen tuoksuttelemaan! Omia lempituoksujani ovat muuten myös sateenjälkeinen kaupunki (asfaltti ja laskeutunut katupöly) ja auringon tuoksu iholla.

Emma
149/85 | 

Oih, tuo Coco Sun kuulostaa niiiin ihanalta! Voin jo kuvitella sen tuoksun.<3 ja varmasti paljopaljo paremman tuoksunen kun mun halpis kookoshajuvesi. Rakastan vaniljan, kookoksen ja sitruunan tuoksua ylikaiken! Mutta jos joku tunnettu tuoksu pitäis mainita, niin Escadan Island Kissiin rakastuin jo 10 vuotta sitten. Tuoksuhan oli poissa sit jonkun vuoden kunnes palasi takas markkinoille. Pakkohan se oli saada, mutta petyin hieman kun ei se ihan samalta tuoksunu ku sillon 10 vuotta sitten, mutta kaikki muistot kyllä palas mieleeni. <3

Irmeli
151/85 | 

Kookostuoksu kuulostaa ihanalta, jotenkin kesältä ja kevyeltä.. :) kiitos kivasta blogista, olen mukana arvonnassa!

kiruska
152/85 | 

:) minäkin olen saanut ensimmäisen hajuveteni omalta isältäni , tosin taisi olla joululahja :) hajuvesi friikiksi tunnustaudun ja epäonnistuneita ostoksiakin on matkan varrele tullut , mutta uusi tuoksuja täytyy aina haalia , arvontaan mukaan ehdottomasti :))

Raija Syrjäpalo
154/85 | 

Hei. Kyllä toi coco sun taitaa olla lähinnä minua. Tuoksut on ihmeellinen asia, niistä tulee paljon mielikuvia. Leipomisen tuoksu , ehdottomasti äidin tuoksu. Tureen nurmikon ja pilkotun puun tuoksu on isän tuoksu. Hän teki aina polttopuut, kun siihen aikaan ei meillä ollut vielä sähkälämmitystä, uunit ja hella lämpisivät puilla. Tänäkin päivänä vielä paahtimosta tuleva kahvin tuoksu tuo mieleeni sen, kun odotin ensimmäistä lastani, ja kahvi teki pahaa. Joo, kyllä tuoksut tuovat mieleen monia asioita.

emmi
160/85 | 

Heipparalla!

Johan on tullut eloa blogiisi,siis lukija on pompannut esiin:)
Blogisi on niin iloinen ja myönteinen,kiitos siitä.
Toi coco sun kuulostaa aivan mun tuoksulta,rakastan kookosta,voi kun nappais.

Madde
161/85 | 

Hei,

Juuri löysin blogisi. Ihana! :)

tuo Panos Emporion Coco Sun kuulostaa niin kesäpäivityksen kaverilta ;)

Ihanaa kevättä sinulle!

-M

hanna.sumari@kolumbus.fi
162/85 | 

Kiitos kaikista vastuksista tähän saakka! Ihanaa kun innostuitte! Sunnuntaina selviävät voittajat!

Hanna

lentoemo
163/85 | 

Coco Sun kuulostaa mahtavalle kesätuoksulle. Olen talven ajan käyttänyt kuivan ihon hoitoon kookosöljyä ja sitä myöden tykästynyt huimasti kookoksen tuoksuun. Olisipa mukava päästä tuoksuttelemaan....

ensu
164/85 | 

Coco Sun vastaa kuvaukseltaan ihan suosikkituoksujani. Olen kyllä aika konservatiivinen tuoksujen käyttäjä, mutta pikkuhiljaa alkaa maku laajeta..

ahle
165/85 | 

Panos Emporio L’Homme kuulostaa kiinnostavalle tuoksulle, koska liian usein mieten tuoksut ovat kaikkea muuta kuin raikkaita ja kevyitä. Josko tämä tosiaan olisi sellainen..

AnskuK
170/85 | 

Mun lempituoksuni on pehmeä vanilja:)Yleensäkin kaikki makeahkot tuoksut vetoaa minuun.
Mutta ei ole kesällä suopursun tuoksua voittanutta!!On ihana kävellä koiran kanssa metsän laitaa ja tuoksutella suolla kasvavaa kukkaa:)
Näistä cocosun vetoaa minuun!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla