Sain äitienpäivälahjaksi ihanan ruusuistutuksen. Siitä näkyi heti, että ei ollut ihan halpa ostos. Mukavan muhkeassa korissa valkoisia ruukkuruusuja. Kori oli vuorattu muovilla, mutta ainahan sellaisten kasteleminen on haastavaa, ettei vedet valu pöydälle. Kun katsoin istutusta tarkemmin huomasin, että ei se ollut istutus. Neljä ruusua oli otettu pois kasvatusruukuistaan ja tökätty multapaakkuineen koriin. Ei lisättyä multaa. No mitä tapahtuu? Multapaakut kuivuvat ja samoin juuret. Nopeasti. Jos kastelet, niin vesi valuu minne sattuu ja valuttaa mullat pois juurien päältä tyhjään tilaan. Ruusuja kohtaa varma nahistuminen viikossa.

Kyllä ottaa niin paljon nuppiin, että ei sanat riitä. Äitienpäivä on kukkien ostajien suurta sesonkia. Kaupat pullollaan väkeä ja kiirettä riittää. Ostaja saa mukaansa lahjan, jonka haluaisi kestävän, mutta se kuolee alta aikayksikön.

Tein äitienpäivänä kierroksen Lauttasaaren kukkakaupoissa. Kävin jokaisessa ja kaikissa oli tämä sama ongelma. Myynnissä oli paljon huonolaatuisia kukkia. Jokaisessa oli jotain hyvää, mutta kaikissa paljon ihan myyntikelvotonta tavaraa. Inha homma!

Hyvän palvelun ja laadun tae, on valittaa jos ei ole tyytyväinen ja käyttää vakituisia ostopaikkoja ja tutustua niiden henkilökuntaan. Rakastan siksi kivijalkakauppoja, joita ei kyllä täällä Espoossa ole. Mutta kyllä minä paikallisen marketin omistajat, myyjät ja kassat tunnen!

Laitoin ruusut saviruukkuihin ja ruukut pesuvatiin, jossa on vettä. Eli ne ovat saamassa ensiapua. Kohta pakkaan ne autoon ja matkaan kukkakauppaan -  saavat mokomat istuttaa ne uudelleen!

Huomenna kerron kuinka kävi!

Ruusuja päivääsi!

Hanna
xoxxo

Kommentit (2)

Ritva
4/2 | 

Hyvä Hanna! Kunnon kauppias ottaa palautteesta vaarin. Minulla on semmoinen tapa, että huonon palautteen annan kauppiaalle kahden kesken ja hyvän kailotan myymälässä niin, että kaikki kuulee. Vakikukkakauppias kannataa hankkia. Jonkun ajan kuluttua ne osaa melkein puolesta sanasta tehdä juuri oikeanlaisen puskan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla