Jatkoa eiliseen....vein surkeasti kasatun ruusuistutuksen takaisin kauppaan. Tilanne oli varmasti heille ihan uusi! Kuinka usein joku oikeastaan palauttaa huonot kukat? Puutarhoihin tyietysti viedään taimia, jotka eivät ole lähteneet kasvuun, koska niillä on usein takuu, mutta tavallisessa kukkakaupassa se saattaa olla harvinaisempaa.

Kukkamyyjä (jolla oli hauska pipo päässä ja ihanat hiukset) oli aluksi hämillään ja pelkäsi, että olen riitelemässä tai nostamasssa hurjaa metakkaa. Kun hänelle selvisi ettei suurta draamaa ollut odotettavissa, vaan vieno toive mullasta, kaikki sujui kuin rasvattu. Hän istutti poloiset uudelleen ja kysyi vielä haluaisinko valkoisia kiviä katteeksi. Halusin. Hän kertoi myös, ettei istutuksia oltu tehty heillä, vaan ne olivat tuleet tukusta suoraan. Nyt ruusut kukoistavat onnellisesti korissaan hyvässä mullassa. Niin ja olisinhan itsekin voinut istuttaa ne uudelleen, vaan kun ei llut tuota multaa.

No niin. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Ruusuista päivää kaikille!

Love

Hanna

Kommentit (1)

Mia
2/1 | 

Olipa hyvä, että vaihtoivat. Sehän se noissa ruukkuruusuissa on, että nehän kasvavat ja kukkivat koko kesän läpi syksyyn, kunhan ovat kunnon mullassa - ruukussa tai maassa. Ihan järkkyä, että sellainen sitten kuolee juuri kukoistuksensa kynnyksellä, jos ei hoksaa katsoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla