Hei!

Tänään on toimistopäivä ja ulkona ihana paiste. Nälkä kurni vatsassa ja jääkaappi oli tyhjä. Päätin pitää lounastauon ja käydä samalla häälahjaostoksilla. Hyppäsin pyörän selkään ja poljin ruokakauppaan ja astiakauppaan, jotka ovat ihan tässä lähellä. Miten ihana tauko! Tuolla ulkona tuoksuu niin hyvältä, aurinko paistaa ja pihlajanmarjat kypsyy. Matkan kohokohtia oli kaksi. Ruokakaupassa kohtaamani pikkukundit, jotka vitsailivat pyörästäni toisen samanlaisen vieressä. Tykkään kun ihmiset puhuvat. Aikuiset eivät enää uskalla. Toinen huippuhetki oli ajaa mansikkapellon ohi. Se tuoksu!! Poimimatta jääneet viimeiset marjat saivat koko tienoon tuoksumaan aivan mansikkahillolle ? ihanaa!

Lounaan söin ulkona pihalla, seuranani neitoperhonen.

Pieni pyöräretki teki hyvää kesken päivän. Fillari on muutenkin aika näppärä kaveri. Taannoin ystäväni lähtivät junalla Jyväskylän ralliin ja ottivat polkupyörät mukaan. Kyllä oli ollut näppärää eteneminen ruuhkissa ja taipaleilla.

Nyt takasin toimistohommiin!
Ihana päivää – muista taukojumppa ja selkä+hartiat kiittää!

Pus

Hanna

Kommentit (1)

EIJA
2/1 | 

Ihania kuvia, syksyn tuoksut ovat niin huumaavia. Itse menin tuntia liian aikaisin tänään töihin ja lähdin tunniksi ulkoilemaan, värejä ihailemaan ja tuoksuttelemaan luontoa. Kelpasi viikko aloittaa niin. Syksy on niin ihanaa aikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla