UIT - ilon palasia oli niiiiin hauska!
UIT - Ilon palasia oli niiin iloinen ja hauska

En ole varsinaisesti mikään kalorien laskija, mutta päivitän liikkumisiani HeiaHeiassa, josta voin seurata mitä tuli tehtyä – ja välillä myös ettei ole tullut tehtyä yhtikäs mitään! Mutta tehän tiedätte, että välillä suklaa laihduttaa ja välillä velatkin muuttuvat saataviksi.

Sunnuntaina menin katsomaan The Best Exotic Marigold Hotel – elokuvaa ihanaan pieneen elokuvateatteriin Bio Graniin. Asun Kauniaisista vain kivenheiton päässä ja rakastan tuon pienen teatterin pyörittäjiä ja tunnelmaa. Kuvitelkaa, että salissa on jopa jokaisen penkin edessä pöytä, jolle voi laittaa leffakarkit! Ihan luksusta.

Mutta itse elokuvaan. Kuinka riemukas se olikaan. Niin positiivinen ja tunteikas, hauska ja värikäs. Nauroin vatsa vääränä ja yhtäkkiä ihmettelin, miksi katsoin sitä niin rentona? No yksi syy oli takuuvarmasti nauru mutta toinen oli se, että näyttelijät olivat paitsi loistavia, myös aitoja. Niitä kasvoja ei oltu muokattu eikä niitä lanteita siloteltu. Kauniit, kypsässä iässä olevat näyttelijät, taustanaan Intian hehkuvat värit, mausteenaan ihana elämän kirjo.

Kutkuttava tunne koko kropassa tuntui koko illan ja viikonloppu sai siis ihanan päätöksen ja minä suloiset unet, kun hymy suupielelissä karehtien kävin nukkumaan.

Vain yksi päivä oli välissä ja taas oli kulttuurin aika. UIT:in Ilon palasia –revyyn ensi-ilta oli tiistaina. Menin sinne vanhimman tyttäreni kanssa, emmekä osanneet varautua siihen hupiin jota meille tarjoiltiin. Revyy oli superhauska! Nauroimme kyyneleet silmissä emmekä olleet yksin! Sali raikui naurua.

Kun esityksen jälkeen lähdimme kotiin päin, oli ihmeellinen olo. En oikein ensin tajunnut mikä olo se oli, kunnes hoksasin! Sama olo kuin kunnon treenin jälkeen! Tai kolmen vartin juoksulenkin. Koko kehoa kihelmöi ja saatoin vain hokea: ai että oli hauskaa!

Mietin ajaessani, mistä kaikesta sen hetkinen ilo koostui. Esitys oli paitsi hauska, myös visuaalisesti herkullista katsottavaa. Puvustus, meikit ja kampaukset antoivat oman osansa ja se riemukas liikunta ja laulanta omansa. Sanalla sanoen – kaikki oli kohillaan ja saimme nauruterapiaa ja visuaalisia elämyksiä ihan koko rahan edestä.

Kuinka paljon siinä sitten kunto kohentui ja kalorit kuluivat? Ei löydy HeiaHeiasta sitä liikuntamuotoa! Mikä vääryys! Vaan hällä väliä – parempaa liikuntaa ja terapiaa tässä maailmassa ei olekaan kuin kuin ilo ja kunnon naurut!

Nauretaan kun tavataan
Love
Hanna

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla