Keväthuolto

Valolla on ihmeellinen vaikutus…tai siis eihän se nyt oikeastaan niin ihmeellinen ole! Tarkoitan sitä, että kun kevät tulee ja aurinko paistaa, niin näkee paremmin! Hahahahah! No mutta me kaikki tiedämme sen, että on pakko pestä ikkunat ja ripsiä kaikenlaiset seitit pois huoneen nurkista ja lattianraoista. Sama koskee myös sielun kotiamme, kehoa. Kun vaatteet kevenevät ja ihoa paljastuu pala palalta enemmän auringon hyväiltäväksi, on tehtävä pientä pintaremonttia siellä ja täällä.

Mielessäni oli jo vähän aikaa ollut ajatus varata keväthuoltoaika kosmetologilta, kun sain ystävältäni tekstiviestin jossa luki: ”moi Hanna! Kävin eilen superkasvohoidossa ja hieronnassa Kokemus Helsinki –spa:ssa mene sinne ja ota sama hoito kuin mä – se oli parasta ikinä!” Aika vakuuttavaa tekstiä, joten sinne siis!

Sateisen kosteassa maaliskuun koiranilmassa kiirehdin Helsingin keskustan katuja legendaarisen Hotelli Tornin juurelle, jonka yhteyteen hoitola kuuluu. Pujahdin sisäpihalle ja soitin ovikelloa. Kun astuin sisälle vaihtui koiranilma kokonaan toisenlaisiin tunnelmiin. Hiljainen hämärä, hyvä tuoksu ja rauhallinen musiikki otti samettiseen syleilyynsä saman tien. Kuvan kaunis kosmetologi Jenni johdatti minut pukeutumistilaan, jonne johti kynttilälyhdyin valaistu polku. Hoito alkoi 15 minuutin höyrysaunalla jossa istuessa alkoi arkipäivä jo kadota tajunnasta. Suihkun jälkeen Jenni johdatti minut hoitohuoneeseen jossa odotti lämmitetty hoitotuoli, tai oikeastaan peti. Hoito alkoi pehmeällä kasvojen ja dekolte –alueen hieronnalla jossa käytettiin comfort zone –sarjan miedosti tuoksuvaa öljyä. Sen jälkeisistä tapahtumista on oikeastaan mahdotonta kertoa mitään muuta kuin, että tuoksujen saattelemana hyvä olo kasvoi ja nukahdellessani vähän väliä kadotin ajantajuni täysin.

Kun kahden tunnin kuluttua saapumisestani puin vaatteita päälleni ja siemailin minulle tuotua teetä, oli talven harmaus kadonnut iholtani, askel keveä ja mieli tyyni. Kysyin Jenniltä miksi hän tekee työtään?
– nautin siitä, kun saan tehdä ihmisille hyvän olon ja näen kuinka onnellisina he lähtevät täältä. Hän vastasi. Sen tunsin hoidon aikana, se tuli sydämestä, vaikka kädet tekivät työn.

Mukaan tarttui lähtiessä vielä comfort zone tranquillity aromaattinen öljy, joka rentouttaa ja tuoksuu ihanalle.

Astelin katuja pitkin ja huomasin, että hoito oli saanut ihmeitä aikaan – minulle pidettiin auki ovia ja hymyiltiin – oli kuin joku taika olisi tarttunut minuun hoitolasta. Ja niin olikin – hymy oli jäänyt kasvoilleni! Se saa ihmeitä aikaan! Kokeile!

?
Love xoxo
Hanna

Kommentit (1)

Pirjo
2/1 | 

Voi miten tuli hyvä mieli tuon luettuani. Olen tällä hetkellä vielä Espanjassa, mutta heti kotiin tultuani aion tilata ajan tuonne hoitoon. Pelkkä kokemasi lukeminen piristi mieltä NIIIIN!

Ihanaa kevättä, keleistä huolimatta. Kyllä se kesä tulee varmasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla