Hei kaikki,

Eilen kävi hupsusti. Minä nukahdin sohvalle tietokone vatsan päällä ? Siksi kerron vasta nyt mihin olen ryhtynyt vaikka lupasin tehdä sen jo eilen!

Olen aloittanut kymmenen päivän detox+jooga –kuurin. Ensimmäinen päivä oli eilen ja näemmä se väsytti minut aivan ennenkuulumattomalla tavalla, mutta siitä kohta lisää.

Kaikki alkoi tuttavani puhelinsoitosta muutama päivä sitten. Hän kertoi Yoga Nordicin, Jungle Juice Barin ja Kokemus Helsinki Span yhdessä kehittämästä detox konseptista. Pakettiin kuuluu kymmenen päivän ajan kehon puhdistumista edistävä joogatunti joka aamu klo 8.00-9.00 ja terveellinen smoothie sekä ruoka- ja smoothie ohjeita kuurin ajalle. Räätälöidyn detox hoidon tai lymfa hoidon saa erikoishintaan niin halutessaan.

No minä lähdin tietysti innokkaasti kokeilemaan puhdistuskuuria ja olin siis perjantai aamuna ennen kahdeksaa Unioninkadulla joogavaatteet ylläni vatsa tyhjänä ilman kahvin tippaakaan sisuksissani. Tunti oli ihana ja kuten joogassa aina – osin haastava, osin helppo mutta aina palkitseva. Tunnin jälkeen menin lunastamaan smoothieni Kämpin kauppakeskuksesta ja jättimäinen Green Hornet kädessäni vaeltelin pitkin kauppakeskusta ja hoitelin asioitani kaupungilla vielä tovin ja kun kahden aikaan olin ajamassa kotiin Espooseen,  tajusin olevani hullun nälkäinen. Kaivoin laukustani kurssimateriaalin vain tajutakseni, etten voi syödään mitään mitä teki mieli esimerkiksi pihviä, kokonaista kanaa tai säkillistä ranskanperunoita! Pian olin kotona tempomassa jääkaapinovea, jonka takaa löytyi mansikoita, melonia ja kukkakaalia. Panin kaalin kiehumaan ja söin mansikat ja melonin vähintäänkin vauhdikkaasti. Päälle sitten kukkakaali ja sitten huokaisin – olin selvinnyt! Kun luin materiaalin uudelleen totesin, ettei sallittujen listassa ollutkaan kukkakaalia! Mutta päätin tuomita sen painovirheeksi.

Kun kello tuli kuusi ryhdyin kirjoittamaan mutta kuten sanottua, nukahdin. Heräilin tunnin välein vain toteamaan, etten jaksa mitään. Kymmenen aikoihin siirryin sänkyyn ja nautin höyhensaarten tunnelmista aamu kuuteen saakka. Tämä on täysi mysteeri! En ole koko ikänäni aiemmin nukkunut kellon ympäri. Ellei oteta lukuun sitä, kun 70-luvulla sairastin ’Viktorialaisen’ influensan. Kun heräsin jouduin ottamaan kofeiinitabletin kahvin puutteesta kärsivän pääni avuksi. Se on varmaan kiellettyä, mutta tunnen nuppini ja pian olisin ollut migreenin kourissa. Nappasin banaanin käteeni ja lähdin joogatunnille numero kaksi.

Luvassa oli harjoitus joka stimuloi maksaa ja ruoansulatusta. Se oli yksi ihanimmista joogatunnestani ikinä! Teimme Yin joogaa joka vaikuttaa alueisiin jossa on eniten sidekudoksia. Se oli minulle aivan nappi laji! Aion mennä Yin jooga –tunneille myöhemmin uudelleen. Tunnin jälkeen olo oli kevyt ja kohtuullisen energinen. Menin Kämppiin hakemaan smoothieni ja lähdin ostoksille. Kahden aikaan olin valmis popsimaan hevosen karvoineen, mutta tyydyin keitettyyn paraskaaliin, koska sitä oli jääkaapissa. Ripottelin päälle hiukan paahdettuja siemeniä ja päätin, että perehdyn ruokapuoleen huolellisemmin mahdollisimman pian, enkä vain kaiva jääkaapista jotain juuri kun olen nälkään kuolemaisillani. Onneksi ostan pääsääntöisesti luomuvihanneksia joten siltä osin olen toiminut ohjesäännön mukaan ?

Kiinostavaa nähdä mitä tästä seuraa ja kuinka jaksan. Huomenna en voi mennä aamulla joogatunnille, koska meillä vietetään synttäreitä, mutta kurssiin osallistuvat saavat mennä mille tahansa muullekin tunnille, jos on estynyt, joten toivottavasti saan joogattua huomennakin. Pitäkää peukkua!

siis huomiseen! iloa ja energiaa päivään!

xoxox

Hanna

Kommentit (1)

Marika
2/1 | 

Uiuiui! Kuulostaa ihanalta, jopa se että nukahtaa sohvalle titeokone mahan päällä =D
Kunpa täälläki päin Suomen maata olisi moisia, tämä osallistuis ehottomasti kans =)
Tsemppiä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla