Hei muistatko, kun lapsena oli ystäväkirjoja ja muistokirjoja? Harmittaa, kun jossain siivouspuuskassa hävitin omani! Muutamia värssyjä muistokirjasta muistan silti ulkoa ja mieleeni ovat jääneet myös niiden kirjoittajat. Näin kirjoitti Aija minulle joskus tokalla luokalla:

Ystävä on kuin pieni ukko, jonka taskussa on avain ja lukko.

Totta joka sana! Jokainen voi itse vaikuttaa siihen kuinka ystävyys toimii. Ainakin johonkin pisteeseen saakka. Kun tekee ystävällisiä tekoja ja sanoo kauniita sanoja, niitä tulee myös takaisin. Jos pettää luottamuksen, ystävyys on koetuksella.

Opettajani Katri Kosonen kirjoitti minulle lainauksen Antoine de Saint- Exupéryn kirjasta Pikku Prinssi:

"Vain sydämellään näkee hyvin - tärkeimpiä asioita ei näe silmillä"

Joskus on vaikeaa nähdä sydämellään. Sitä täytyy harjoitella ja sydämälle on annettava mahdollisuus tulla kuulluksi. Rakastetaan tänään vähän enemmän lähimmäisiämme, silloinkin kun silmät sanovat muuta. Hyväksytään ja annetaan anteeksi. Annetaan sydämen puhua ja kuunnellaan tarkasti.

Love xx

Hanna

P.S. Pienenä ystävänpäivälahjana annan kaksi linkkiä! Aikaisemmassa blogikirjoituksessani oli kuva mittalusikoista, joita on kyselty. Sain ne lahjaksi Pikiltä, joka on kaivanut esiin kaksi sivustoa joista mittoja löytyy. Toinen myy tuotteita vain U.S.A:n sisällä mutta Amazon myy kaikkialle!

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Dgarden&field...

http://www.heartsdesiregifts.biz/info.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2012
2011
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla